Boden, Luleå & ny bil

Nu ska ni få höra vad vi gjorde igår! Det blev en lång dag och jag ser nu hur trött jag ser ut på bilden hehe... För några dagar sen hittade jag en bil som jag bara kände "Den här vill jag ha.". Jag ringde och fick första tur på den. Till er som har varit lite uppmärksamma och tänker att jaha, byte dom inte just bil. Jo. Så var det. Vi byte ut våran Volvo V70 till en Cheva. Vilket inte alls var planerat, men då V70 åkte i diket och blev skrotad efter det hade vi inte så mycket att välja på. Vi är då väldigt nöjda med Chevan, men kan ändå sakna Volvon. Den hade vi ju tänkt ha länge.

Men då var vi ju haft en Saab också, som jag köpte när jag var 17 år. Den har liksom bara fått hänga med, men jag har varit sjukt less på den och velat byta ut den. Men då jag har prioriterat annat, som att köpa lägenhet och köpa häst, har jag inte prioriterat det. Hittade en Audi A6 som jag bara ville ha. Den är en äldre modell så ekonomin tillät det också.

Bilen fanns uppe i Boden, så då åkte jag och Jesper upp igår och hämtade den. När vi ändå var i Boden passade vi på att åka ut till Storheden i Luleå. Dom har ju faktiskt en del affärer som vi inte har här i Skellefteå. Så som Lager157 och Hööks. Vi fick med hos våran nya bil hem och en så länge känns det bra för oss båda.

Så nu är det förhoppningsvis slut på alla bil byten för ett bra tag.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Åhh,va roligt med ny bil,kram<3nouw.com/juliavnmelin
amandassofi
amandassofi,
Pauline
Pauline,
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229