Bergochdalbana

Här har det varit tyst. Tänker jag komma med en ursäkt? Nej, verkligen inte. Jag har haft det hur bra som helst, trots att mitt mående är en bergochdalbana för tillfället. Har dock nästan inte tagit några bilder alls, så ni får hänga med på helgen i text istället. Fredag käkade vi middag hos Amanda o hennes kille, lyx att inte behöva laga mat. Sen åkte vi hemåt och hade en lugn kväll i soffan.

Lördag hade jag en jätte trevlig dag, kaffe med en kompis, sen följde hon med till stallet. Efteråt var det middagstid så då plockade jag med henne hem till oss. Hemmagjord pizza med champinjoner och ananas. Alltså jaaa, nästa gång jag gör pizza blir det utan tvekan samma sak på. Söndag då. Den var också bra men det hände inte speciellt mycket.

Men nu är det äntligen måndag och jag känner att jag har massor med energi! Kan tänka mig att jag kommer ångra att jag skrev så om en timme när jag halvsover i soffan. Men, hur som helst. Jag känner mig glad och nöjd med det mesta. Förhoppningsvis börjar den där bergochdalbanan bli lite mer stabil, vilket ger mer ork till annat.

Hoppas ni har en bra start på veckan, kram.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Så mysigt att vara bortbjuden 😊
CheerSarah.devote.se
amandassofi
amandassofi,
Pauline
Pauline,
mysigt, fina bilder! 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229