Behöver ny skidoutfit

Ni läste helt rätt. Jag har sålt min skidoutfit som jag haft sen typ för alltid, så jag behöver en ny. Om jag inte är helt fel ute så har den där jackan varit mig trogen sen 2012(?). Alltså sen jag var 14 år och fortfarande gick i högstadiet. Men nu vart jag bara less, ville ha något nytt, kanske helst en skidoverall. Men vet ni hur svårt det verkar vara att hitta? Hade varit så skönt att inte behöva få snö mellan byxorna och jackan när jag vurpar ute i djupsnön.

Jackan och byxorna sålde jag på en Köp o Säls sida på Facebook. Är ju mycket bättre att det får komma till användning för någon annan, för funktionen är det absolut inget fel på. Det har alltid hållit mig torr och varm. Vilket är det viktigaste om du frågar mig. Nu har jag alltså påbörjat letande efter en ny skidoutfit. Då en overall verkar vara att glömma funderar jag på att köpa ett par svarta täckbyxor och någon cool jacka. För ja, jag vill känna mig lika cool i den nya outfiten som i den här. Har ni några tips på snygga skidjackor som ni tror att jag skulle kunna tänka mig ha?

#bestofnouw #nouwinfluencer #nouwinspo #outfitinspo

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh så härliga bilder<3nouw.com/johnssons
amandassofi
amandassofi,
thegoldendog
thegoldendog,
Aa tror det är ett klokt val. Ett par svarta skidbyxor funkar ju till allt så det är ju lättare att matcha om jackan skulle gå sönder eller bli för liten/stor eller nått sånt! =) Men tyckte jackan på bilden var sååå fin =) Men det e klart att om du haft den så länge så kanske det är dags att adoptera ett nytt set =)
kram <3
nouw.com/thegoldendog
amandassofi
amandassofi,
Men eller hur, svarta täckbyxor är alltid ett säkert kort!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229