Jag har saknat den här killen så otroligt mycket att ord inte ens räcker till! Har kollat på bilder, filmer och längtat hem om kvällarna. Vill bara vara tydlig med en sak, klart jag saknat Jesper också. Men han pratar jag ju i telefon med varje dag jag är borta och han vet ju när jag kommer hem. Det går ju inte med Bajen.

Jag vågar nog faktiskt påstå att han saknat mig med. När han såg mig i hagen kom han gående till mig. Han lämnade maten för mig. Händer aldrig kan jag lova. En av tjejerna i stallet var lika förvånad, "Menar du alltså att Bajen valde dig istället för mat?". Ren och skär lycka för mig.

Regnjackan fick åka på idag, då det var stora mörka moln på himmelen när vi for ut. Vi tog oss en långtur idag. Genom byn, ut i skogen, genom gamla ko tunneln och ut på lägdorna. Skrittade på lugnt de första 50 minuterna och bara hade det bra. Vi gick upp i trav och tillslut galopp. Han var väldigt pigg idag och jag fick säga ifrån lite extra tydligt när det var dags att stanna. Eller rättare sagt, stanna går alltid bra, men det här med att inte gå upp i fart direkt vi saktat in kan vara svårare såna här dagar.

Vi tog vårat första hopp i galopp! Det kändes stort. Hittade ett lagom högt hinder ute i skogen och ja, sen körde vi bara. Det här med konsekvenstänket kom efteråt. Vad händer om jag ramlar av här ute och blir allvarligt skadad? Men det gick ju bra! Jag blir så där glad att jag inte kan sluta le efteråt. Såna här dagar, när jag haft en riktigt skitångest natt och sen får stalltid, blir jag verkligen påmind om hur mycket det här och Bajen betyder för mig. Jag behöver Bajen i mitt liv för att må bra.

Gillar

Kommentarer

evelinarou
,
Åh vilka fina bilder! <3 nouw.com/evelinarou
amandassofi
,
Angelix
,
Vilken söt häst! <3 Vad mysigt med uteritt.www.devote.se/Angelix
amandassofi
,
Uteritt är bland det mysigaste, kram!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229