Ätstörningen har tagit tag i mig

Det går inte så bra just nu. Så här skrev jag på Instagram i onsdags "Orkar inte fixa håret. Orkar inte sminka mig. Orkar inte leta fram några vettiga kläder. Orkar inte jobba en hel arbetsvecka. Orkar inte vara bland folk. Vill inte visa mig svag. Har ont i huvudet. Är trött. Har ont i magen. Ångesten ska vi inte ens nämna. För det är jag och ätstörningen nu. Paniken över att äta kan inte bli värre. Det känns som huvudet ska gå sönder och som att jag inte ska överleva. Så är de, varje gång jag har en tallrik med mat framför mig. Så äckligt jobbigt är de nu. Kanske är de dags att börja kämpa igen? Försöka bryta ner rösten i huvudet som säger att mat är farligt? Det känns omöjligt, det gör verkligen de. Jag önskar att jag kunde avsluta med att skriva att de kommer bli bra. Att jag kommer stå som vinnare även den här gången, och det vet jag egentligen att jag kommer göra. Men just nu är de bara ätstörningen som får plats att bestämma. Den tar all energi jag har. Nu väntar en långhelg. Dags att börja äta igen. Heja mig, och alla andra som kämpar!!!💖 #fuckanorexia #ätstörning #äs".

Ätstörningen bestämmer nu. Jag är helt slut. Jobbade lång dag på måndag. Hemma tisdag. Jobbade halvdag på onsdag. Sen tog jag bort både torsdag och fredag. Tur de är höstlov för många av de som jobbar extra och dom kan tänka sig hoppa in för mig. Finns ingen energi över till jobb när jag mår så här. Jag måste få ordning på maten och sömnen. Sover så dåligt just nu. Men inatt var de en ganska bra natt.

Igår var det en riktigt häst dag. Mår så bra av att vara där, och att vara med Julia. Såna som Julia hittar man inte överallt. Först åkte vi ut till Tjugan för att rida där. Sen till våran Hamiro. Julia red först. Sen jag. Jag utmanade mig själv med att rida barbacka, häftig känsla att komma så nära hästen. Sen var min energi slut. Åkte hem, landade i soffan och vilade.

Sen åkte jag till stugan. Förhoppningvis kan nån dag här hjälpa. Att få vila. Promenera med hunden i skogen när jag orkar. Kanske kan jag börja äta lite igen. Komma mig på benen. De är jobbigt nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229