Är det så här kroppen säger ifrån...?

Godmorgon!! Brorsan kom som sagt förbi igår, vilket enligt mig var supertrevligt. Fick tyll och med upp han på hästryggen. Det ni. Det trodde jag inte. Dock skickade han upp sin kompis först för att kolla så det var safe. Vilket det såklart var. Ja... det här var även samma häst som skena med mig hem igår på dagen. Bajen är ju världens snällaste, gör inget dumt. Men säger ifrån när något är fel eller något är som han inte vill. Tjurig är han ju också, har han bestämt sig så har han. Han är snäll. Genomsnäll, vill ingen något illa. Så att han skena med mig, det är inget jag tänker lägga någon större viktigt på. Då jag vet varför och det gick bra.

Mitt mående då. Jo, tack, i skallen är det ganska bra. Det känns roligt att stiga upp på morgonen och jag ser framemot det som står i kalender. Kommer bli bra det här. Dock har kroppen börjat säga ifrån, eller ja... Det är bara en helt vanlig förkylning. Men någonstans i mitt huvud är det som att jag vet att jag måste lyssna. Vilket jag brukar vara extremt dålig på. Den här gången har jag verkligen försökt.

Verkar ju som jag faktiskt lärt mig något av alla månader som sjukskriven, det vore ju dröm om det var så. Har tagit sovmorgon fram mot 9.30-tiden utan att ha dåligt samvete för det. Det sägs väl att sömn är den bästa medicinen? Jag har tillåtit mig själv att ta det lugnt i soffan. Slötittat på Youtube, skrollat igenom Instagram och Pinterest. Spenderat många timmar i stallet med att bara vara. Suttit ute på gården och fikat, druckit oräkneliga koppar kaffe och haft alla hästarna runt om. Bara varit.

Dags för mig att börja lyssna på min kropp, den vet nog ganska bra vad den behöver.

#bestofnouw #nouwinfluencer

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

lindajanssons
lindajanssons ,
Fina du! 💗
lindajanssons.com/
amandassofi
amandassofi,
Naatly
Naatly,
Fin du är! 😍 Att lyssna på kroppen är jag också extremt dålig på. Kram
nouw.com/naatly
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229