Är det här ett misslyckande? Svar - NEJ

Livet. En berg och dalbana, med säkerhetsbälten som inte riktigt gått i lås. Jag som försöker hitta mig själv, ta bra beslut för mig själv. Idag, just idag. Är det inte som på bilden ovan, på den bilden pussade jag Bajen hejdå för att åka till Malta. Det var för drygt ett år sen. Jag hade sagt upp mig från macken, lämnat tillbaka alla arbetskläder för att liksom vara tydlig med att jag nu tänker göra något annat. Jag åkte iväg, jag kom hem igen. Jag pussade Bajen på mulen och viskade att jag älskar honom.

Hemma i Sverige publicerade jag min första bok. Jag föreläste mer än på länge. Corona kom. Frilans jobb ställdes in, jag kom ihåg att jag var vård-utbildad och bestämde mig för att bidra. En del pass, på sjukhuset, visade min stegräknare 15000 stegen men dom flesta dagarna närmade sig antalet 25-30000. Jag gjorde något bra.

Jag ringde några samtal, pratade med bekanta, stannade på macken för att tanka bilen och hämta ut något paket. Det är snart två veckor sen. Idag gjorde jag mitt första pass och det kändes bra. Jag trivdes i det där macklivet, och jag är helt säker på att jag kommer trivas lika bra den här gången, om inte ännu bättre.

En del, säger att det här är ett misslyckande. Min mening - att jag vunnit, att jag just nu står längst upp på prispallen. Jag lämnade, provade något nytt, pluggade utomlands, släppte en bok, hjälpte sjuka människor, blev nog en liten bättre människa själv och nu är jag tillbaka. Jag behövde se mig runt för att komma på att de är ju här jag vill vara. De fina finns ibland redan runt dig.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Anita,

Tycker du är grym! 😃

siliiins.blogg.se/