Aldrig Ensam

För ett tag sen läste jag den här boken - Aldrig Ensam, av Charlie Eriksson. Kan jag rekommendera den? Ja, kanske framförallt till den som har någon i sin omgivning som kämpar med psykisk ohälsa. Vilket är typ alla med andra ord, alla har vi någon. Boken beskriver på väldigt många sätt hur det är och hur det kan vara att leva med en diagnos som inte syns på utsidan. Om du frågar mig så har Charlie hittat dom ord som kanske beskriver en panikångestattack bäst.

Han beskriver hur ont det gör när panikångesten är som värst och hur man skulle kunna vilja göra vad som helst för att få bort ångesten. Det finns tips på vad man kan göra om man står bredvid, om man har någon som skär sig eller på annat sätt skadar sig själv.

Ni som har hängt med ett tag vet att jag älskar att läsa - om jag lär mig något av det. Det gjorde jag. Mycket kunde jag redan, men många saker fick jag lära mig mer om. Sen var det även skönt att någon annan sätter ord på allt det där som man kan känna. Hur det är att vara en helt vanlig person som ibland inte mår så bra.

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Så himla fint skrivet vännen! Och tusen tack för tipset <3
matildaberlin.se
amandassofi
amandassofi,
Pauline
Pauline,
åh den vill jag läsa
lillafrokenhurtig.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229