80 minuters lektioner & Strandhäng

Läget med er? Med mig är de bara bra! Jag har nu hunnit gå på ett gäng med lektioner på skolan här på Malta. Jag var ju lite orolig för hur det skulle gå för mig att koncentrera mig så länge, men det har faktiskt gått förvånansvärt bra. Grundkursen som jag läser (och alla andra, fast på olika nivåer) är jätte intressant och våran lärare är grym. Hade helt klart inte kunnat tänka mig en bättre lärare. Så rolig, duktig och verkligen brinner för sitt jobb. Sånt som jag tyckte var super tråkigt på skolan när jag var yngre känna nu bara roligt. Kan ju dock ha att göra med att jag faktiskt vill vara här, till 100%.

I min klass är vi en väldigt blandad ålder och från ett gäng olika länder. Åldern är allt från 18-60 (?) eller något sånt. Har inte vågat fråga hur gammal den äldsta är haha. Länderna är väldigt blandat de med, jag är dock helt klart längst Norr ifrån. All den här blandningen av människor skapar väldigt intressanta samtal och diskussioner. Förutom att jag får utvecklas i min engelska får jag även möjlighet att lära mig om andra länder och kulturer. Jätte intressant.

Idag när sista lektionen var avklarad, gick jag till mitt boende och byte om till bikini, plockade med vatten och en handduk. Sen fortsatte jag ner till stranden där jag möte upp några andra stunder. Malta bjöd på sol, äntligen! Första gången sen jag landade i helgen som de verkligen är soligt och badväder. Vi kände på vattnet men det var inte så där jätte varmt. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig... men det gjorde inte så mycket. Var nog så skönt att bara lägga ut handduken på sanden, ligga där i solen och snacka skit. Förstår ni dessutom hur bra engelska träning de här? Ett gäng där så gott som ingen pratar samma språk gör verkligen att vi alla måste utmana oss själva och bara använda engelska.

#bestofnouw #nouwinfluencer #travel

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad glad jag blir över att det gått så bra för dig som det gjort, heja!! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Såå gladjag blir av att läsa din kommentar, Kram!!❤nouw.com/amandassofi
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så härligt att du är så nöjd med läraren, för övrigt ser det ut som du har det underbart <3nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229