4 timmars uteritt

Idag styrde jag och Angelika våra hästar ut på äventyr. Nu på sommaren är skoterlederna oftast helt perfekta att använda för att ta sig fram genom skogen. Men ibland kan dom ställa till det också... som det alltid kan gå när man rider i skogen. Lera, som man sjunker rakt ner i. Helt ärligt så fick jag lite panik när vi stod där, med lera en bra bit upp på Bajens ben, rädd att han inte ska ta sig upp. Jag känner mig dum som satt min häst i en sån situation, även om det absolut inte var min mening. Hela han skaka och sjönk neråt. Jag lyckades hålla mig lugn, då jag måste. Finns liksom inga andra alternativ. Tillslut fick han upp hovarna och jag lyckades vända om. Rida tillbaka. Med en panikslagen häst. Som tur är, är han ju världens finaste. Få äta lite gräs, andas ut med bästa hästkompisen och sen rida vidare. Lika lugn som innan allt.

Vi red ända bort till en av badplatserna som ligger bara en liten bit från där jag bor. Blev en väldigt lång dag på hästryggen. Men roligt och lärorikt.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Tack så mycket! 😃
Så härligt det ser ut! Saknar att rida ibland. Förstår att du fick lite panik när han sjönk ner i leran, det hade jag nog också fått. Men bra att du lyckades hålla dig lugn 😊
fridachristina.com
amandassofi
amandassofi,
Ridning är verkligen underbart, men ibland blir man verkligen rädd...
nouw.com/amandassofi
enna
enna,
Vad härligt 😊
sayyeastofashion.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229