3 senaste åren genom outfits

Alltså okej, är ni med... jag tänkte så här, jag har ju ändå bloggat i ganska många år, så det börjar ju finnas en del inlägg. Något som alla kanske inte vet är att jag faktiskt började blogga när jag var 12 år och dom inläggen finns inte ens kvar. Men en hel del outfits har det ju blivit, då det tidigare var en stor del av det jag skrev om. Frågan är ju dock hur långt jag vågar gå tillbaka... för nja, alla outfits är jag inte så där jätte stolt över haha.

Första bilden är iallafall från Oktober 2016, och ändå.... helt okej. Hade nog dock inte matchat så tajta byxor med en sån tajt tröja idag. Men inget fel på den annars. Inga konstiga färger och inte någon helt galen sminkning.

Augusti 2017, riktigt snygg outfit om jag får säga de själv. Den här kjolen har jag ju fortfarande kvar och använde senaste för några veckor sen på Malta. Tror att linnet också kan finnas någonstans, men inte helt säker på de... bra klädval!

September 2017, gillar bilderna mer än outfiten. Röran i bakgrunden blev som fint.

Den här jackan minns jag. Oktober 2017, tantjackan fick den nog ofta heta. Finns inte kvar i min garderob idag, då jag sålt den på någon Köp o sälj sida. Lite för "fin" för mig idag, skulle inte känna mig bekväm i den över huvud taget.

2017 verkar ha varit ett riktigt outfit fokuserat år, då det finns mängder med bilder. Det här är från November de året. Gillar outfiten men skulle aldrig någonsin idag gå ut i såna där skor när det är snö ute. Blir ju både kallt och blött om fötterna. Nej tack, riktiga vinterskor är grejen de.

Samma vinter, men nu Januari 2018. Den här jackan var min absoluta favorit i massor med år. Snygg, skön och så varm. Tyvärr blev den för liten och jag valde då att sälja den. Men gillade verkligen den, och rött hår. Ska erkänna att jag är lite småsugen på att bli rödhårig igen. Kanske är dags att bara färga håret...?

Jag tycker vi stannar här, mer eller mindre på topp, för att få upp några outfits från typ 2012-2015 i ramljuset var jag inte jätte sugen på... har kikat på de, men det var absolut inget jag skulle ha på mig idag. Eller är det de ni vill se kanske? Isåfall får jag överväga... kram så länge!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men vilken rolig idé tycker verkligen man kan fortsätta med dessa inlägg! 😍nouw.com/beattriicee
amandassofi
amandassofi,
Kul att du gillar de!nouw.com/amandassofi
jennifermarie
jennifermarie,
Jätte fina och härliga outfits 😃 nouw.com/jennifermarie
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229