2017

Någon stor förändring? Måste ju vara att jag gick ut gymnasiet och började jobba på heltid. Har även turen att ha två jobb som funkar bra bredvid varandra. En fast halvtids tjänst på det ena och som extra på det andra. Det är nog den största förändringen, att jag inte längre går i skola. Jag måste säga att jag trivs så bra med att jobba just nu. Jag har ju planer på att plugga någon gång framöver. Men först har jag några saker jag vill hinna göra.

Vilket datum från 2017 kommer du alltid minnas? 9 Juni, då jag och min klass tog studenten.

Vilka länder/platser besökte du? Stockholm, Göteborg och Prag i Tjeckien, var dom stora äventyren det här året. Sen bestod vinter som alltid av massa skidåkning.

Vad gjorde du på din födelsedag 2017? På min födelsedag jobbade jag fram till middagstid. Åt sen mat med några trevliga.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jag kan faktiskt inte komma på något speciellt, det har varit ett bra år helt enkelt.

Mest stolt över? Att jag gjorde klart gymnasiet. När vi tog studenten i Juni var jag ju inte helt färdig. Men redan i slutet på September hade jag gjort klart de sista. Här finns ett inlägg om de.

Vad har du för mål och drömmar för 2018? Köpa lägenhet, det är de stora målet. Ska bli roligt och spännande!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilka härliga frågor och svar 😊 alltid kul att tänka igenom året som har gått:)
nouw.com/emelieanderssoon
MALINDENISE
MALINDENISE,
Åh vilka härliga bilder :') !
devote.se/malindenise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229