Header

Idag var det första morgonen på länge som jag inte behövde stressa iväg. Så skönt! Började med en lång sovmorgon, hade ställt väckarklockan utifall att jag inte skulle ha vaknat. Men vaknade långt innan den ringde, som alltid när man faktiskt får sova. Så gick upp och gjorde lyxfrukost istället. Mixade ihop banan, spenat, lite fiberhavregryn och lite mjölk. Sen müsli till de. Gjorde även varmchoklad och varma mackor. Passade på att titta på ett avsnitt från serien jag ser också. En bra start på dagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag en klipptid, behövligt. Ville behålla så mycket på längden som möjligt, men tog bort säkert 1,5-2 dm för att bli av med allt slitet.

Likes

Comments

Igår var det onsdag, vilket betyder att vi publicerar ett nytt podd avsnitt. Vi är faktiskt redan på avsnitt nummer 7, vilket betyder att de är sju veckor sen vi publicerade vårat första avsnitt. Den här veckan var huvudrubriken "Att våga", en ganska stor rubrik som det ryms mycket under. Vi pratade bland annat om att våga prova nya saker och att våga ta beslut, men även om att våga misslyckas. Wilma var även inne på att vi skulle hoppa fallskärm, något jag inte alls var lika positiv till hehe...

Likes

Comments

Idag blev det ett sent inlägg igen, har varit många såna på sista tiden. Dålig planering måste de bero på, får försöka bättra mig helt enkelt. Planerna för alla hjärtans dag var inget speciellt allt. Men då hörde två kompisar av sig och frågade om vi skulle göra något. Är ju faktiskt lite roligt att lyxa till de ibland. Så vi bestämde oss för snabbmat till middag och sen kaffe efteråt. Blev en väldigt trevlig kväll!

Likes

Comments

Den här boken beställde jag för ett tag sen och har nu börjat läsa den. Tycker den verkar så intressant! Är det någon av er som läst den?

Likes

Comments

Även fast jag är lite små förkyld så tog jag mig till gymmet idag. Tänkte ta de lite lugnare. Men blev ganska snabbt påmind om att när jag är på gymmet vill jag ta ut mig till max. Så fick ta de så lugnt jag som möjligt, blev ett ganska kort pass. Men bättre en inget!

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en bra vecka, det har jag. I måndags tog jag tag i att köpa nytt gymkort och vi har faktiskt hunnit med ett gäng med träningar. Så roligt! Sen har jag precis som så många andra veckor spenderat mycket tid med Wilma. Efter jobbet idag landade jag hemma hos henne. Tog med mig datorn så jag kunde klippa podd avsnitt. Hade även tänkt blogga, men de blev inte av. Ser ni förresten hur snygg tapet hon har, så snyggt tillsammans med sofforna ju!

Likes

Comments

Min dag har gått lite i ett, har varit väldigt trött och inte orkat hänga med allt för mycket. Precis som de är en del dagar. Hade planer på att hinna träna, men skippade de då jag kände att jag behövde vila. Har hunnit med jobb under dagen och sen middag hos Wilma. Dom hade lagat tacos, så gott ju. Vi passade även på att spela in nästa veckas podd avsnitt. Tror det blev ett väldigt bra avsnitt. Halvtimmen gick så fort att vi funderar på att prata om samma ämne nästa gång också, men det kan hända att vi väljer att prata om något annat. Vi får väl se när de är dags att spela in. Skönt att inte vara ute i sista minuten med inspelningen. Är så lätt att planera in det en, två, eller tre dagar innan de ska publiceras och då kan de bli lite tajt om de kommer något mellan. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments