Nystädat & pepparkaksglass

Idag har jag tagit tag i vårat hem som varit ett stort jäkla kaos då Kristian har legat sjuk sedan förra veckan och jag har jobbat. Så disken har blivit mer och likaså tvätten. Idag när jag var ledig så tog jag tag i allt som behövdes och tvättmaskinen har gått varm och jag har städat hela lägenheten, bytt sängkläder, ändrat om lite bland prylar och bara gjort det fräscht! Känns alltid så härligt när det är nystädat. Jag är ju väldigt pedant och hatar när det är stökigt runt omkring mig, så dessa dagar när det har varit stökigt så har jag varit väldigt stressad över det. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Kristian var fortfarande lite seg, så vi var hemma båda två idag. Jag tog en rejäl sovmorgon, sedan har jag som sagt städat en massa. Det är typ det jag har gjort idag.

Provade även en ny glass idag. Har gått och spanat in den på Ica i flera dagar nu, så idag när Kristian var och handlade kom han hem med den. Nämligen pepparkaksglass. Alltså, den bästa kombon! Den var precis så god som jag hoppades att den skulle vara

Nu ska jag fortsätta kolla på tv (fotboll, hehe) med sambon innan det är dags att krypa ner i den nybäddade sängen. Så härligt! :)

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Åh, den måste jag ju bara prova!
nouw.com/evelinajosefines