Oj... detta var ett tag sedan. Men det är full rulle just nu både med jobb, träning och massa vid sidan om. Men allting flyter på bra just nu och jag är otroligt välmående och glad för tillfället. Hoppas de är fint med er med.

Annars då.. jo hur mysigt är det inte att första advent är precis runt hörnet och julafton närmar sig. Älskar denna tiden på året, allting blir så mycket mysigare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag, och om några timmar går jag på långhelg. Hur skönt?

Var uppe redan vid 05,30 för att ta mig till gymmet för 45 minuters xfit. Var helt slut efteråt så har legat i soffan sen dess och läst i tidningen på bilden. Handlar om träning och hälsa men även om hur de vill lyfta fram kvinnor i samhället. Väldigt intressant och bra läsning.

Likes

Comments

Onsdag och vilket nästintill alltid betyder ledighet för mig, vilket de även gjorde idag. Var uppe och tränade imorses, hunnit ta en lunch på stan och bara njutit av dagen.

Kom precis hem från ett xfit pass och sitter nu i soffan med tända ljus framför en mysig kärleksfilm. Precis vad jag behövde. Annars jobbar jag två dagar till innan jag går på långhelg, Wie! Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Likes

Comments

Ny favorit T-shirt från HMs kollektion av Kenzo ramlade ner i brevlådan idag. Kan inte annat än älska den.

Likes

Comments

Lördagkvällen spenderade jag med Bella, vi satt hemma hos mig en stund innan vi tog oss vidare mot xoy för att dansa en bit in på natten.

Annars har min helg varit bra, har faktiskt varit skönt att jobba istället för att ligga hemma och inte göra någonting.

Just nu ligger jag hemma i soffan och ska strax fixa mig och ta mig till jobbet!

Likes

Comments

I fredags bjöds de på halloweenparty, då jag var väldig trött och visste med mig att jag skulle jobba hela helgen åkte jag dessvärre hem ganska tidigt. Men hade roligt den tiden jag väl var där.

Då jag egentligen inte är ett riktigt fan av halloween, hatar både blod och alla äckliga outfits beslöt ja mig för att använda förra årets outfit men tog bort mössan och la till såret på halsen.

Likes

Comments

Börjar bli helt vitt på marken här i Borås, är mysigt men samtidigt kallt och jobbigt. Men man ska kanske inte klaga? Bättre än regn liksom.

Jag och Jasse tog oss en frukost på Viskan för att sedan köpa de sista inför ikväll. Nu dags för ett kortare arbetspass, hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Förra fredagen bjöd på pasta från Vapiano och strosande i Göteborg med Jasse. Våran uppladdning inför högskoleprovet som vi skrev i lördags.

Idag är det äntligen fredag igen, dock jobbar jag hela helgen men fredag är ändå alltid fredag. Var uppe redan vid 06 för ett xfit pass och ska strax iväg på lite ärende innan jobb och halloweenparty ikväll!

Likes

Comments

Godmorgon lediga onsdag. Var uppe med tuppen imorses för ett träningspass, skön start på morgonen. Nu ligger jag i soffan och äter pandy protein godis, något sjukt gott för att vara nyttigt hehe. Beställt från sportkost och verkligen värt att testa!

Annars idag ska jag luncha med Millan och sedan köra mitt favoritpass som är på onsdag eftermiddagar. Hoppas ni får en fin onsdag!

Likes

Comments

Oj vilken välbehövlig dag jag har haft idag. Klockan ringde redan vid 06,30 för att ta mig till gymmet för ett träningspass innan bilen rullade mot Falkenberg. Där väntade en spadag med Fanny och Alice, riktigt mysigt och skönt. Kände mig helt bebismjuk i hyn efteråt. Efter en god lunch rullade vi hemmåt igen där de väntade ännu ett träningspass. Så nu sitter jag i soffan med en bra känsla i kroppen.

Två jobbdagar kvar iallafall, sen helg!

Likes

Comments