Header

Har försökt att lägga upp flera inlägg under dessa dagar men det funkar inte, alltid på bild nummer 7 så funkar det inte? Blir galen... Jag åker hem från min sommarstuga idag så då ska jag försöka lägga upp de inläggen igen 👍🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Inte för att någon läser detta (känns inte som om någon kommer det) men jag tänkte i alla fall dra igång bloggen igen, jag tänker bara göra denna bloggen till en sorts dagbok med mina tankar, åsikter och lite andra saker antar jag. Har heller ingen aning om hur länge jag kommer kunna hålla igång bloggen då jag suger på att uppdatera emellanåt.

Jag ska i alla fall försöka hålla igång denna bloggen ett tag :)

Likes

Comments

Hej på er! Bilden kommer från igår när vi var på G till skolan. Jag hade en ganska bra dag i skolan, det var rätt så bra lektioner! Efter skolan så åkte jag hem, packade väskan och sedan åkte vi till flygplatsen för att sedan flyga till Stockholm, när vi kom fram så firade vi Viktor min kusin och vi åt lite. Vi spelade även ett tv-spel, vet inte vad för något haha.. Min dag igår var iaf super ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag så trött, skolan göra en trött haha som om ingen visste det... Detta är ett random inlägg för jag kände att det var dags att skriva lite nu så det inte blir så lite aktivitet här på bloggen!

Idag har vi inte gjort så mycket, har haft fotolektioner idag, vi avslutade ett projekt sedan så startade vi tumblr-bloggar, vi kommer ha en till skolan haha? Det kommer vara till fotolektionerna så man var tvungen att göra ett nytt konto och vi höll på med det ett bra tag faktiskt, efter det fick vi gå :) haha det var min dag det...

Hade ingen annan bil och den är inte ens från idag 😂

Likes

Comments

Jag måste säga att jag verkligen älskar Måns Zelmerlöws låt, tror han kommer komma långt med den!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har tänkt efter lite! Hej förresten 😊
Det är att jag inte byggt upp min blogg som en personlig blogg, jag visar bara den glada sidan av mig och jag kommer nog aldrig kunna skriva ut hur jag mår ibland, alla har någon gång dagar då vi inte är på topp, dagar då vi bara vill vara ifred. Jag vill inte visa den delen av mig för att jag vill att min blogg ska vara glad, jag går inte in på min blogg och delar varenda moment utan jag går in och skriver när jag har något att skriva, det gillar jag med min blogg!
Jag tänker inte längre gå efter "tips till en bra blogg" osv.. Jag tänker skriva det jag har lust för, jag delar den bästa sidan av mig, glädjen.

Likes

Comments

för några veckor sedan så köpte jag ett nagellack från Ginatricot, 140 nude pink och jag är verkligen in love with it! Set till att använda ett bra base coat så blir det sjukt fint!

Likes

Comments