Ny BH och real talk

SELFCARE

Hej mina vänner, jag hoppas att ni har haft en bra vecka! Jag har gått och blivit förkyld så jag har tagit det lugnt och haft roligt med familj och vänner. Jag och Alex åt lunch med farmor och farfar i onsdags, var i Erikslund med mamma i fredags och bowlade med vänner igår! Så en väldigt rolig vecka fast än jag inte har mått 100.

Men, jag måste dela med mig av en BH som jag köpte i fredags som jag har blivit helt förtrollad av! Hunke Möller har alltid varit en butik där jag köper mina BH:ar då jag alltid haft en större byst. Jag valde att gå in där för att kolla vad de har för nya grejer och då hittade jag denna bralette. Den är så otroligt skön!! Den sitter perfekt (jag har L) samt att den får mig att känna mig sexig och stark (vilket jag tycker att alla underkläder ska göra). Jag pratade med en anställde och hon berättade att det kommer nya färger i mitten av mars och jag kommer att önska mig och stå utanför butiken när det är dags för jag är helt förtrollad.

Real talk for a second alla mina vänner: Då jag har en större byst har jag alltid antagit att jag måste ha bygel för annars kommer de se "konstiga" ut. Jag har dock aldrig velat ha de för att jag tycker att det är så obekvämt men jag har alltid haft det ändå för att folk med större byst "ska" ha det. Men då jag har börjat ha på mig mer sportbh:ar har jag sakta men säkert arbetat bort de tankarna och faktiskt tycka om mina "naturliga" byst, haha. Med denna BH har den kärleken bara blivit starkare. Jag rekommenderar verkligen att hitta underkläder du mår bra i. Jag tror att det gör otroligt mycket för självkänsla och självförtroendet!

Kram, Amanda Maria

Gillar

Kommentarer