Lite ord bara.

LIVSSTIL

Hej. Det var länge sedan? Hur har det varit med dig? Bra? Dåligt? Hur har Covid-19 behandlat dig? Jag isolerar mig från min familj av rädsla för att göra dem sjuk och all min utbildning har blivit på distans. Annars är livet ganska normalt.


Jag har saknat att få ut mina tankar på "papper". Jag har saknat att skapa. Men 2020 har varit tufft. Vissa dagar älskar jag livet och andra dagar vill jag bara gråta. Träningen har varit en stor hjälp med att sänka stressen, så jag är väldigt glad att de har gymmen öppna. Jag är glad att den svenska staten har valt att inte stänga ned landet som många länder har gjort. Men jag ska inte gå in på det mer, det är inte det jag vill skriva om.

Sanningen är att jag har saknat denna lilla plats. Jag tänker på den ofta. Jag tänker på vad jag vill göra med denna plats. Vill jag ha ett ställe där jag kan skriva om träning? Vill jag använda denna plattform för mer personliga grejer? Mindre personliga grejer? Vad vill jag skapa? Jag vet inte svaret på det än. Men jag vill börja skriva igen. Det kan man väl vilja?

Jag vill skriva om mina tankar och ha en plats där det känns okej att göra det. Jag vill inte skriva om mode eller smink, jag gjorde det för att passa in. Jag trodde att jag brydde mig om sådana saker. Men genom att ta ett steg bak från "beauty influencers" har jag fattat att jag ville ha de grejerna gör att de pratade gott om dem. Det finns passionerade människor där ute som älskar att prata om de sakerna men det är inte jag. Jag vill skriva om de grejerna jag vill skriva om. Inte veckouppdateringar. Inte sminkgrejer. Inte mina månadsfavoriter. Och så vidare.

Jag kommer att skriva om de sakerna jag känner att jag vill skriva om. När jag känner luften för det. Innan kände jag mig pressad av mig själv att komma på något att skriva om hela tiden men det fick mig bara att vilja sluta.

Tack för att ni läste.

Kram, Amanda Maria

Gillar

Kommentarer