Crossfit träning

TRÄNING & HÄLSA

Det var ett tag sedan jag skrev någonting om träning här. För att vara ärlig har jag inte varit så insatt i min träning under sommaren, jag gjorde mest grejer hemifrån på grund av att fler människor tog sig till gymmet. Men jag har hittat någonting jag verkligen älskar som har fått min träningsglädje tillbaka.


Crossfit liknande träning.

Dagens pass:

uppvärmning helkropp
- 5 walkout + push-up
10 Lunges
10 Airsquat

5 Rounds For Time:

10 KB swings
5 Snatches
7 fw lunges med vikt höger arm
6 devil press (3 per arm)
7 fw lunges med vikt vänster arm
5 over head
Vid avbrott 500 m på roddmaskin

Min tid: 34,39

Jag tycker att det är så roligt att få arbeta med tunga vikter och att få upp sitt flås. Jag känner verkligen att det är så bra för min mentala hälsa. Man är verkligen helt slut efter sina pass, så roligt! Jag vet inte om detta som jag gör kvalificeras som riktig crossfit men det efterliknar i alla fall!


I och med att börja med denna träning har jag också lärt mig hur viktigt det är upp uppvärmning och stretching. Innan varje pass brukar jag göra uppvärmningen som står ovan för att bli varm i kroppen och efter passet brukar jag alltid göra lite stretching för att mjuka upp mig lite efter ett hårt pass.

Någonting som jag har älskat att börja göra inom min träning är att repklättra! Lilla Amanda som aldrig har gjort en kullerbytta vågar att klättra 7 meter upp och hoppa ned med hjälp av ett rep, haha. Helt otroligt hur mycket man kan växa med bra människor runt om en.

Jag tänkte dela med mig av min spellista där jag har en stor mix av låtar som jag brukar lyssna på när jag tränar! Hoppas att ni gillar den.

Kram, Amanda Maria

Gillar

Kommentarer