Dag 1- Kastrup, Köpenhamn, Danmark. (22-23 april)

På flygplatsen:
Nu är vi på flygplatsen, vi är här så jävla förtidigt. Men det är bra för vi tror vi fått asbra platser på planet. Amanda är arg för att jag(Nelly) åt ett russin som vi tappat på en stol på flygplatsen. Hon är även bacillrädd och sitter på sin väska. Vi hade ett fint hotell i natt (fan inte tvåstjärnigt som det stod. Det känns sjukt att vi är i New York ikväll/eftermiddag. Tidsomställning är så jävla mindfuck.

Jag fattar inte! Vi lämnar snart Köpenhamn och flyger till "The Big Apple". Jag har varit svinnervös imorse, kissa nästan på mig. Men nu har det släppt helt. Nelly käkar russin som legat på en kontaminerad, supersmutsig stol på flygplatsen och jag är rädd för ett dundervirus. Spritat händerna för mentala hälsan men hjälper nog inte den fysiska. Igår tog vi tåget från Halmstad och jag grät som en bebis(WTF?). Hemlängtan innan lämnar huset. Tågresan gick bra, easy! Sen försökte jag checka in på hotellet på svensk-danska, vilket gick mindre bra. Men inne på hotellet var det fine, fan inte tvåstjärnigt, dock mindre än en toalett typ. Sjukt nog har typ alla affärer stängt på röda dagar i Danmark och den vi väl hitta hade knappt någon mat. Vafan öppna fler affärer så det finns mat till folket! Men vi plockade ihop lite plock så det blev bra. Somnade dessutom typ innan halv 9 på grund av en klubba i huvudet. Svintrött! Och... Som sagt sitter vi här nu, väntar på flyget, 3.5h tidiga, men vi tror vi fått bästa platserna, så sjukt värt? Russin, banan och clemenntin räddar livet och denna bok förstås. En kille i passkontrollen gissade på att Amanda skulle till USA baserat på ingenting???

På flyget:
Vi sitter på flyg hela dagen. Amanda gråter till en kärleksfilm (nykär much?). Jag(Nelly) ser ofokuserat på Fantastic Beasts. Vår mat var helt fel, segt som fan. Vi flög nyss över något superfint landskap med snö och berg. Fick till och med plocka fram systemkameran. Laddade ber smarta appar till mobilen (thanks mom!), så vi har kollat check-in tid och tunnelbana till hotellet. Kommer gå asbra! I can feel it!
I mellanlandningen fick vi springa som bara den för att hinna. 1. Säkerhetskontroll. 2. 20 km till ny terminal(utan att överdriva). 3. Vi behövde åka tåg från ingentans. Stress AF! MEN... VI HANN! Hann till och med kissa. Viktigt i alla fall för Nelly med minst blåsa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229