Hej mina fina vänner!

Nu har det snart gått en hel vecka i staden och jag stormtrivs!

Förra helgen var det bara en massa springande i affärer och köpcentrum för att fylla lägenheten med massa skit. Ganska kul faktiskt, men väldigt hektiskt. Nu har jag landat lite och dagarna har lugnat ner sig. De senaste dagarna har jag och mamma startat dagen med ett gympass (träningsverken är olidlig), sen har vi gått upp och ätit frukost, sen ner till poolen och pressat någon timme.

Igår kväll åkte vi till Burj Khalifa (världens högsta byggnad om jag minns rätt) och kollade på deras superfina fontänuppträdande. Helt magiskt!

Så, nu vet ni lite vad jag har gjort hittils. Skönt.

Nu kommer vi till IDAG(!!)

Pappa körde oss till Marinan vid 9 tiden eftersom att vi skulle ha några byggkillar i lägenheten över dagen. Det var ganska dött där konstigt nog. Antagligen för tiden men också för att september månad är ganska varmt så det är nog inte lika mycket turister här då.. Meeen, vi beslöt oss för att ta metron till Mall of Emirates för att shoooooppppa! Och DET gjorde vi! Vi tog även passfoto till våra ID kort och gjorde en nyckel till mig. Vi spenderade nog ca 5-6 timmar där innan vi pallrade oss hem igen. Då kom jag på att jag nog skulle starta en blogg. Idéerna bara flödar, kommer på minst 5 saker varje dag som jag ska göra. Det har varit allt från vloggare, naturfotograf, fitnessmodell, reporter, plugga marknadsföring, starta ett företag med vem tusan vet vad, bli house wife osv osv.. Dom säger ju att allt är möjligt i denna stad!

Till att börja med är bloggen bara för er vänner, men vi får ju se efter hand vad det blir av det hela.. Kanske blir bloggkändis haha!

Här får ni lite bilder, saknar er!!Likes

Comments