Det är en sån där tid då det börjar lugna ner sig i skolan, i veckan har vi påbörjat ett tre veckors projekt på musik, och har mest bara kul! Samtidigt som man fokuserar på det som är nu, ligger tankarna mindre än 100 dagar framåt!! Och på allt som ska va klart tills dess, dagen då jag tar och springer ut och möter friheten!!! Wow. I den perioden då både balklänningen kom och vi fick mössorna mm var studenten det enda jag tänkte på, men nu har jag fått lugna ner mig och se mer till nuet! Men studentklänning, balklänning, mössa, lite smink och grejer är fixat, så nu kan jag va hyfsat lugn :)

Just nu är jag i skolan, har rast mellan repen för projektet vi gör, som heter I can't stop the feeling! Vi jobbar alla musikklasserna ihop och stämningen är alldeles speciell. Har blivit febrig och förkyld men är här och gör mitt bästa, man vill helst inte missa nått den här veckan då vi sätter ihop alla nummer från grunden! Vi får möjligheten att jobba med regissör och koreograf som är så duktiga, det här kommer bli grymt när allt faller på plats!! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon! Eller förmiddag kanske passar bättre. Så skönt med lov, tänker varje dag att jag ska plugga men blir ändå att sega för länge varje dag. Aja, det får väl va så! Men idag ska jag ta tag rätt snabbt i det jag har tänkt göra, skriva på gymnasiearbetet. Har ju dragit ut på det kan man säga. Har gjort annat härligt de här dagarna! Igårkväll hade vi det gött också, finns inte på bild men var hemma hos farmor och farfar, grillade korv i deras brasa och lånade deras brasa när dem är borta. Inte fel alls!

Likes

Comments

Bilder från senaste dagarna! Om jag gillar mys? Jaaa!

Likes

Comments

Fredaag! Dagen började med kaos, haha, men nu kan jag pusta ut, och känna att det är LOV! Har slutat men är fortfarande i skolan. Det snöade som bara den precis och jag känner för att komma hem, mysa in mig i mitt täcke, med mjukiskläder, se nått kul och äta nått..

Ha en bra fredag och helg!

En del av kaoset idag var att jag glömde mobilen hemma, så bjuder på en webcam-bild!

Likes

Comments

En bild (av många många) som Sara skickade här om dan, från vår Tanzania-resa vi gjorde för 3 veckor sen!! Känns långt bort nu, men är inte mer än så! Antagligen för omställningen som man inte riktigt får in! Från 30c i skuggan till -4. Det var underbart iallafall på många vis och denna Afrika-resa, platsen, människorna, allt jag fick uppleva och ta med mig hem, kommer alltid ha en liten särskild plats i mitt hjärta. ♡

Fler bilder kommer!

Likes

Comments

Hade en så mysig dag i söndags! Började med kyrkan med hela familjen med. Jerry och Theresa Waughn från USA var där och höll i ENCOUNTER hela helgen, och delade massa bra varje dag! Var tvungen att gå på allt, så härliga människor och så brinnande för Gud.
Efteråt bjöd min syster familjen(!) på thaimat på Orient Palace. Och det var så gott och mysigt! Satt länge och tog den tiden att va tillsammans. Skönt, att få sånna stunder när mycket annat rullar på.

Hoppas ni har en fin dag!

Likes

Comments

Mitt första inlägg! Wiho! Blir lite om träning, var nämligen på gymmet förut, med mamma och Olivia också, och bara sprang av mig en stund. Så skönt att känna känslan av att ta ut sig och svettas lite, var längesen jag gjorde det på det sättet. Men målet är att det ska bli en mer självklar bit i vardagen igen. För mitt välmåendes skull, för att bli pigg och kry och ha massa energi som jag kände förut när jag tränade!
Den här bloggen blir lite som en hjälp också för mig att nå mål, typ sånna här. Den blir ett ställe för mig att dokumentera och stegvis se förbättringar! Härligt. Att jag tar studenten i vår är min största pepp!!! Behöver hålla mig ständigt aktiv de här sista veckorna nu, för att nå dit. Vet att det är möjligt!! Gött att boosta sig själv såhär. Nu ska jag sova, hoppas på en ny bra dag imorgon! Vi hörs

Likes

Comments