Nu har jag svenska och det är bajstråkigt😂 bloggar från skoldatorn så om min lärare ser mig är jag förmodligen död.. hahah men efter svenskan har jag bara fysik sen slutar jag, as skönt & fysik lektionerna brukar vara ganska chill.

Vi skriver nån tråkig jävla skrivuppgift till någon ännu tråkigare bok, mycket tråkiga saker haha. Jag har gjort klart den så tänkte att jag förtjänar att skriva ett blogginlägg, det tycker nog inte min lärare men men...  Förlåt om det inte kommer några bilder men nouw appen på mobilen är fett cp och på skoldatorn har jag inga bilder! för alla delar på typ 30 styckna eller aa alla i högstadiet, vi har hp datorer, dom är sämst. Om min lärare hade sätt att jag skrev "Dom" hade hon mördat mig för man ska skriva "Dem" hahaha lol.

aja måste avslua nu så vi hörs sen, ha det bra så länge 

Kraaam💚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Nu sitter jag i skolan och laddar telefonen , med Jacki!

Vi har snart svenska! Har typ 20% och det ska räcka hela dagen, ska direkt efter skolan till träningen och direkt efter det ska jag dra in till Globen & kolla på fotboll, Så fick låna Ibbes laddare, tack bror💕 Är verkligen as trött idag sov typ ingenting i natt såå🔫 Men Börjar svenskan nu så ha de bra, kraaam💙

Likes

Comments

Nu ska jag åka och fika hos min moster, jag är sjukt trött :( kom hem från träningen vid 13.30, direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade och jag vaknade vid 17.00 igen. Har en abercrombie ouftfit på mig just nu. Tröjan,byxorna & västen är från abercrombie:) och skorna är från uggs. 

Lägger upp mer sen, ha det bra så länge 

Kraaam💜

Likes

Comments

​  Morgonträningar.. Är inte riktigt min grej! Är alltid så trött, men ändå så är det skönt att komma igång på morgon.                                  

Idag gick jag upp vid 08.30 för att vi skulle åka 09.00 , jag Behövde bara sätta på mig träningskläder, sätta upp håret & äta frukost så behöver bara 30 minuter eller mindre.

Jag ska vara tränare vid 10.00-11.00.

Sedan har jag dans 11.30 till 12.30 så jag kommer hem 13.30, det tar ungefär en timma hem. Mycket tider att hålla koll på alltså😂

Men nu ska jag vara lite social mot min mamma,Sofia & Sofias mamma.

Skriver efter träningen eller kanske efter jag har vart tränare, beror på hur mycket tid jag har på mig, ha de bra!

Kraaam😘

Likes

Comments

Hade inget internet i ishallen så kunde inte blogga undret dagen, men ni får ett inlägg nu "bättre sent än aldrig" haha.

OUTFIT OF TODAY: Tröja: Ginatricot

Byxor: Crocker (JC)

Skor: Primeboots

Och juste Sofia kom etta, grattis!

Imorgon har jag morgonträning.. bloggar då. ha det bra så länge

Kraaam💓

Likes

Comments

Hejsan allihopa, tänker börja med att säga förlåt för att jag inte har bloggat sen den 24 oktober.. anledningen till det har vart att jag har haft mycket stress i 7an och har mått dåligt av det har knappast haft tid att träna konståkning!

Idag är det ju alla hjärtans dag och jag ska spendera den i husby ishall! Det är en konståningstävling där som jag ska kolla på, Sofia och några andra ska tävla från min klubb önskar dom all lycka till!

Sofia kommer och hämtar mig vid kvart i fyra så jag ska ta en dusch nu och sen fixa mig lite smått, inte så mycket eftersom att jag ska vara i en kall ishall hela dagen.

Bloggar snart igen, ha det så bra så länge

Kraaam💗


Likes

CommentsLikes

Comments


Likes

Comments