Fyller idag grattis till mig 🙈🎉 blev 15, ska ut och äta middag och sen bara vara. Min mamma har sagt att hon köpt en stekpanna till mig så får se om det e sant. Vad annars gör jag på min födelsedag jo har No prov men får sluta tidigare så det är lugnt

Gammal bild

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då blir det franska prov imorgon, även om vår "mentor" säger att det var dumt så ändrar hon inte det. Hon är helt enkelt ute efter att sätta F på mig tydligen räckte det inte att hon sagt att hon hatar oss.
Annars händer inte mycket just nu förutom i skolan

Här var lite kakor jag bakat förra veckan. Mördegskakor med choklad fyllning, jätte enkelt bara att göra mördeg trycka ut lite i muffins formar göra choklad fyllning nu gjorde jag sån man har på kärleksmums, la på och sedan på med ännu mer mördeg och in i ugnen 10 minuter

Likes

Comments

Har 13 olika läxor som ska vara klara nu i veckan 😒
Svenska presentationer (2st) engelska novell osv och man blir så stressad men i lördags red vi dressyr och fick samma häst som sist Dokja hon var bättre denna gången även om hon var stel så fick jag henne i form en stund i galoppen men hon var jobbig att rida ihop. Tror vi rider ut nästa lördag och hoppas på att få henne igen då ❤️
På onsdag ska jag sjunga en duet (har redan A men vi ska försöka höja min kompis betyg) så får hoppas att det går bra.

Likes

Comments

Här är lite bilder jag tagit, en är tagen på musiken en annan är tagen under vatten... Kansken inte med den bästa kvalitén men kommer få köpa min kamera nu om nån vecka straxt efter skolavslutningen. Då kommer bilderna bli mer detaljerade samt med bättre kvalité

Likes

Comments

Så igår kom vår franska lärare försent om man kan kalla det så, en och en halv timme för att va exakt. Det är hela lektion att hon inte blir sparkad.
I söndags så åt vi ute, jag åt en grym planka och sedan var det chill resten av kvällen. Och igår kom vi på att vi har minst 13 skol uppgifter att göra inklusive, prov och presentationer och allt ska vara klart inom 2 veckor. Det kommer bli tajt. Förutom det så mådde jag skit igår mådde illa hela dagen och skulle till tandläkaren efter lunch. Idag så blir det skola och lite träning efter.

Min sjukt goda planka och en bild från igår

Likes

Comments

Nu har det varit lite dålig uppdatering men blir bättre nu under veckan igen. Så igår (lördags) så red vinut och jag var såklart sist på att välja häst så jag fick en ponny 😁 men en annan tjej ångrade sig och var villig att byta så det gjorde vi. Så istället fick jag en häst som heter Dokja, hon är sjukt osäker så hon alltid sur, hugger efter en, sparkas osv.
Men fick hjälp att få tag i henne i boxen och då är det lugnare. Men iallafall så var hon piggelin och vi hoppade även över nån liten stock fast hon hoppade åt sidan över stocken och bockade 🙈 hon var sjukt stark och drog slängde med huvudet men det var första gången dom ridit ut denna terminen så dom tyckte det var lite extra kul. Men hon var rolig att rida så det var ju bra, annars så gillar jag inte henne. Hon är ganska stel och inte mjuk i munnen överhuvud taget samt att hon knappt bryr sig om vad man vill att hon ska göra😒

Har ingen bild på henne så ni får en annan på Varo ❤️

Likes

Comments

Nu är det bara 30 dagar kvar tills jag åker till världens bästa ställe! Sjöstjärnans ridläger, har varit där 4 år i rad.
Och endast 27 dagar tills skolavslutningen. Ska bli skönt med lov

Bild på Prada från Sjöstjärnan. Bästa hästen!

Och här var en bild på min pappas katt Enzo.

Likes

Comments

Vi pratade med vår rektor idag om vår franska lärare. Hon blev helt chockad över det vi sa, så hon pratade med vår lärare och pratade sedan med oss enskilt då sa hon att vår lärare sagt att vi var elaka, negativa, att vi aldrig hälsade på henne och att hon var ledsen över detta. Nu tror inte jag på att hon är ledsen eftersom det alltid är hon som kommer med den dåliga stämningen. Så nu på måndag ska vår rektor Julia utvärdera lektionen och se om vår lärare sköt sig bättre. Konstigt att vår rektor inte visste om vad hon gjorde då vi sagt allt till vår ansvarspedagog som sagt att han Julia vet om allt.
Störigt som fan iallafall

Likes

Comments

Okej så var hos min pappa för första gången på nästan ett halvår, det gick ganska bra vi åt mat och pratade. Hans fru och min lillasyster var där hälften av tiden. Det som är tråkigt är att man inte känner dom och det är samma frågor varje gång. Hur går det i skolan? Är du med samma vänner? Har du pojkvän eller flickvän? Hur är det med mamma? Man blir snabbt trött på att svara på alla frågor likadant, det går bra, ja, nej har inte pojkvän eller flickvän och ja mamma mår bra. Kan du inte fråga mig hur det går i ridningen? Vad jag har för favorit färg eller om jag gillar en kille? Det hade varit så mycket roligare att få svara på dom frågorna.
Men men vad ska man göra åt det. Fick åtminstone 2 par nya jeans som var väl behövda och 2 tröjor. Snart blir det även shopping med honom, ska köpa ridhjälm och får väl se om man kan få honom att köpa schabrak & lite annat oxå.
Förutom det så har vi haft prov i franska idag, vår lärare är verkligen konstig hon gav oss 2 tillfällen att rätta provet efter att hon själv strykit under allt som var fel men nej jag kan fortfarande inte det bara för att du säger att nått är fel betyder inte det att jag kan det.
Men får vara glad att dagen inte var alltför hemsk😉

Likes

Comments

Om vi tar en vardag så ser min dag ut ungefär så här...

Vaknar 06.30 upp och klär på mig, äter frukost medans jag tittar på nån serie. Går ut med hunden ca 07.00 sminkar mig om jag hinner, går hemifrån runt 08.00.

Börjar skolan 08:30 om vi tar måndagar som exempel så har jag först franska sen engelska ingen rast imellan. Efter det så är det lunch 11.45 och rast till 12.30 sjukt lång rast. Efter det så har vi slöjd hela eftermidagen. Och hela denna dag så har vi bara hemska lärare.

Slutar 15.00 och är hemma en stund efter går ut med hunden direkt o får sedan äta. Resten av dagen så går man ut med hunden varannan timme. Läser eller tittar på serier ibland så gymmar jag eller hjälper min mamma städa. Mer spänande än så är inte mitt liv dels på grund av att jag knappt har några vänner.

Likes

Comments