Sitter just nu på tåget mot Skurup för att hjälpa mamma lite med hennes jobb. Eftersom dom precis flyttat in i en ny lokal så behöver dom mycket hjälp med uppackning och allt så tänkte jag skulle dra dit och hjälpa lite.
Själv är jag trött och har väldigt stark huvud värk men annars så är det bra. Hade nationella prov idag i svenska vilket var lite stressigt eftersom det tog hela dagen att skriva dom, men det är ju ändå detta som gör att man kommer in på en gymnasie så lite jobb får man lägga ner. Men nu ska jag fortsätta att åka i min ensamhet.
KRAM A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 31 Readers

Likes

Comments

Igår var nästan hela tjej gänget hemma hos inez i nybrostrand och hade en väldigt mysig kväll. Vi kom dit och lagade lite mat tillsammans sedan åt vi då, det blev tacos. Vi hade det så mysigt och eftersom inez då bor i nybrostrand så bor man oftast nära stranden ifall man bor på rätt sida då. Så vi tog med massor av chips och Cola och marsmellows och satte och på stranden och grillade. Eftersom det var tjej kväll så grillade vi upp lite gamla minnen av killar som sårat en, väldigt kul och bra för en! Ja det var nog allt för nu.
KRAM A

Likes

Comments

I dag har varit en mysig måndag. Jag och Bella körde hem till henne efter skolan och bestämde oss för att slänga ut en massa filtar och kuddar på hennes balkong och mysa till det lite med chips m.m, väldigt mysigt! Skolan har varit stressig, på grund av att vi har nat. prov nu så har vi väldigt många själv studerande dagar. Så det blir väldigt stressigt men längtar tills alla är gjorda. Två svenska prov nästa vecka så det gäller att träna inför det. Nu sitter jag och kollar film med mamma och myser med filtar.
KRAM A


Likes

Comments