Somnade vid halv 5-5 något inatt , gick verkligen inte sova när det blåste och lät som hela huset skulle flyga iväg , hah ! Vaknade sen vid halv 1 typ , så pluggade lite till körkort som jag har gjort näst intill hela dan . Nu håller vi på med mat senare blir det att åka hem till Kim :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte blivit något bloggande de senaste dagarna pågrund av att jag har varit sjuk och inte haft någon ork å har ändå inte gjort ett piss :)
Men idag så blev det att testa att jobba lite på pappas jobb , å det är väldigt skönt att vara tillbaka där efter ett väldigt långt uppehåll :)
blev även att sova hemma i forserum idag mä , träffa min lilla bebis som jag inte har träffat på typ 1 vecka !
Haft det lite mys mä familjen och även pluggat till körkortet .
Just nu ligger ja i sängen , eller aa har legat här i 3 timmar , går verkligen inte sova när det är värsta stormen utanför , hela huset bara knakar å låter , as läskigt ...
Hoppas ja somnar snart iaf !

Men denna gris somnade väldigt fort ! Snarkgris ❤️


Likes

Comments

Biomys med den bästa ! 👌


Likes

Comments

Nu har jag äntligen slutat och är påväg till Kim . Men haft det lika kul på jobbet som vanligt , går verkligen älska ett jobb mer än detta !! :)

Vart är snön egentligen ?!?


Likes

Comments

Blev inte så mycket fixande hemma i forserum , slängde ut sängen och fixade lite hål på väggarna , så pappa fick måla ist för blev att hoppa in och jobba idag ist :) men snart är det färdigt iaf så snart flyttar ja äntligen hem :)

Älskar Pappsen å såklart min familj å Kim sjukt mycket ! Glad att jag har er ! ❤️


Likes

Comments

vaknade runt 10 då det blev att börja fixa sig , för snart kommer Kims pappa , så då drar vi till mammi och pappi :)Likes

Comments

efter jobbet drog jag hem till Kim och trodde verkligen att jag skulle flyga iväg , haha fifan va det blåste ute ! Så tänkte å va skönt å äntligen få sova ! Men nä då skulle han såklart ligga å tjöta , men fick iaf sova en timme ;)
Varit mest en chill dag , så vi hade lite mys å glodde på film :)
Nu blir det att sova för imon drar vi till forserum för att fixa innan man flyttar igen :)
Likes

Comments

Eftersom det är nytt år så blir det ett nytt försök med bloggandet .
detta året ska bli mycket bättre än förra ! Har en underbar pojkvän (som jag verkligen aldrig trodde ja skulle få ) , flyttar hem till mammi och pappi igen , ska bli väldigt skönt faktiskt ! Åker utomlands i februari med dom bästa som finns , aa detta börjar ju bra iaf :)

Igår festade vi in det nya året och hade la det både bra men även väldigt tråkigt , haha men sånt ä la livet :) jag fick iaf fira med den bästa ❤️

Idag hoppade jag in på ett 24 timmars pass och är sjuuukt trött , så längtar till 9 imon bitti då ja slutar och får krypa ner å sova mä grisen ❤️


Likes

Comments

När Kim ändå va i skolan och ja va hemma hos honom så passade ja på att plugga till körkortet , går iaf framåt ! ✌️
När han kom hem så blev det glo film och senare blev det biomys! Haha första å sista gången ja va och kollade på bio i Nässjö ! Som tur va så va den bra iaf , tycker ja iaf , haha :)
Nu blir det ph mys med B1 & B2 :) ❤️


Likes

Comments

Spenderat hela min dag med detta knas ❤️
Nu blir det att försöka sova , får se vad morgondagen har att erbjuda :)


Likes

Comments