Header

Fyfan va lajvet är gött asså.

Längesen sist, men allt rullar på som vanligt. Helgerna är underbara, veckorna trista. Eller näe. Har Louice som gör allt roligt! :) J är världens finaste mot mig och åååh vad jag älskar han. Vilket kap 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter på ett vak inatt och nu går det himla sakta alltså. Runt klockan fyra är det alltid värst för mig. Har ingenting att göra och klockan går så jäkla sakta. Är inte så värst trött iaf, det är skönt. Vaket har gått bra än så länge med.

Likes

Comments

Kolla vilka snygga solisar jag fick av mitt hjärta i helgen! Är helt förälskad i dom 😍 Letade hela förra veckan efter dom efter ha sett dom på Instagram. Och efteråt sa J att han skulle köpa dom till mig. Blev så glad!
Tack älskling ❤️ #quay

Likes

Comments

Livet rullar på som vanligt. Jag jobbar, äter och saknar min pojkvän lika mycket som vanligt. Hatar att vara ifrån honom. Fyfan. Det suger verkligen.

Har varit ledig idag, eller ja, ledig och ledig. Det fanns inget jobb med andra ord. Men att vara "ledig" på en tisdag är ändå inte så tokigt. Känns som att dagarna tills min pojkvän kommer hem igen går snabbare än vanligt då haha. Men imorgon ska jag till jobbet iaf. Känns lite sisådär, men ändå kul. Jobbar dag imorgon och sen långpass på torsdag och kväll på fredag. Tråkigt, men efter det får jag bara ägna all min tid till mitt hjärta! <3

Jag är löjligt dödskär och vi är så bra tillsammans!

Likes

Comments

Idag var jag och J på den nya Star Wars filmen. Tyckte den var lite rörig men efter vi hade sett klart filmen och J förklarade filmen så var den inte så rörig trots allt haha. :)

Likes

Comments

Hipp Hipp Hurraaaa

Idag fyller min fina älskling år.

❤️
❤️
❤️

Likes

Comments

Maten var god, filmen var bra & jag fick mysa med mitt hjärta. ❤️
En perfekt kväll!

Likes

Comments