Santa Monica

Vi satte klockan på 8 för att njuta av poolen så mycket som möjligt, åt frukost och checkade sedan ut. Vi åkte då till vårt AirBnB och lämnade väskorna. Efter det åkte vi till stranden för att jobba ytterligare på brännan. När vi kände oss klara vid 5 gick vi till piren och såg lyssnade lite på några som sjöng där innan vi fick ett bort på Bubba Gump. Åt jättegoda coconut shrimps där.

Vi gick sen till shoppinggata och bara gick runt en stund innan vi åkte tillbaka.

Dagen efter sov vi ut lite och packade ihop våra grejer då vi skulle bo hos ett par via couch surf de två andra nätterna. När vi lämnat väskorna där åkte jag till Warner Bros Studios för att åka en tour där. Vi fick se lite hus från bland annat Gilmore Girls, Pretty Little Liars, Ellen Degeneres studio och tillslut ett museum ish med olika saker från filmer o tv serier. Där hade dom byggt upp Central Perk från Friends vilket var den största anledningen till varför ja ville åka.

När ja va klar där mötte jag Erika på Melrose Avenue i Hollywood för att fota vid den rosa väggen samt änglavingarna. Sen åkte vi upp mot walk of Fame och fick även se Hollywood skylten. Avslutande med en burgare på Shake shack.

Idag så har vi varit vid Venice Beach och solat, gått längs strand promenaden och ätit glass. När det blev kväll åt vi middag på nåt ställe och sen gick vi tillbaka till stranden för att se solnedgången. Perfekt sista dag i Santa Monica

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

juliacarlsson96
juliacarlsson96,
vilka h��rliga bilder!!!
nouw.com/juliacarlsson96
amandaprytz
amandaprytz,

Instagram @prytzamanda