Downtown LA

I lördags efter en 3h förjävlig bussresa pga ingen AC var vi äntligen framme i LA. Vi kunde inte checka in på hostlet men vi lämnade våra väskor där och gick ut för att turista lite. Först ville vi gå till Bradbury Building men självklart var den stängd just den här dagen. Vi gick vidare till Walt Disney concert hall pga byggnaden skulle vara cool och det skulle jag väl säga att det var.
Efter en lite paus i allt svettandes tog vi en uber till Art District då det skulle va fin graffiti där men blev lite besviken. Det fanns en del men trodde det skulle vara mycket mer.
Vi gick in på ett fik, jag drack en lemonad som var så god och Erika tog en paj med banan.
Efter det åkte vi till hostlet och fick vårt rum, kan bara säga wow vilket fint hostel. Och pricken över iet var självklart rooftop poolen. Så där hängde vi (och alla andra såklart) fram tills solen försvann bakom en byggnad.

Efter att vi fixat oss gick vi mot Grand central market och köpte supergod pasta. Vi tänkte sen gå på en gratis konsert men det visade sig att man behövde biljetter ändå och dom var slut. Vi gjorde ett tappert försök med att sitta utanför o lyssna men det var bara obehagliga människor (främst män, konstigt) så vi gick tillbaka och hände i baren en stund.
Inte jätteimpad av downtown pga alla obehagliga människor (tyvärr nästa bara hemlösa) och smutsiga gator. Så skönt att det bara var 1 natt haha.


Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Instagram @prytzamanda