VITARE TÄNDER UTAN TANDBLEKNING

Hej babes!!

Nu är klockan 01.02 och jag satt precis och skrev typ världens längsta inlägg här till er ang min dag men helt plötsligt beslöt sig min telefon för att radera allt... så här kommer en kort sammanfattning. Bra dag, 9-18 jobb med mina härliga kunder, så glad att jag har er fantastiska människor som alltid väljer att komma tillbaka till mig samt ett besök hos tandläkaren.

Och då till de jag ville berätta. Jo jag bet sönder en tand igår, såklart!! Så på med skäms kudden för att ringa mormor som jobbat i sinnessjukt många år på folktandvården, för att sedan ringa Parisa som mormor rekommenderade ( Parisa är då min kund också) men jag hade tur och hon hade tid på salongen idag då jag haft fullbokat i två månader. Skämskudden på igen och hon fixade så jag kunde få komma redan ikväll. Så himla gulligt av henne att hjälpa mig. Hon la på något lager ovanpå tanden för att jämna ut min stackars framtand som en flisa släppt från... härdade med lampa och sedan slipade hon den fin igen. Så nu är jag hel igen! Världsbäst är hon!!
Parisa, folktandvården Berga i Linköping, hon fixar allt!!

Men nu när vi ändå är inne på det här med tänder så har jag fått extremt mycket kommentarer och frågor ang mina nu mycket vitare tänder.. kolla nedan så får ni SVARET!!

Försökte förresten ta en bild igår för att visa vart det var jag bet sönder. Ni ser att tanden är hel men en flisa ovanpå ( inringade där det är lite mörkare) hade släppt.

AP-24 WHITENING FLUORIDE TOOTHPASTE

Fruktansvärt välsmakande och du kan äntligen le tryggt igen utan att oroa dig för att du har en ful beläggning på tänderna. För Whitening Fluoride Toothpaste gör tänderna ljusare samtidigt som den motverkar plack.

FÖRDELAR
Tandkrämen ger ljusare tänder och bekämpar plack. Den innehåller en särskild formula utan skadliga peroxider. AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste hjälper också till att avlägsna dom här hemska fläckarna man får och bidrar till att förhindra karies i dina tänder.

Så uppstaplat, fördelar är:


– Den ger ljusare tänder

– Bekämpar plack

– Bleker utan skadliga peroxider

– Avlägsna fläckar

– Bidrar till att förhindra karies

– Den smakar gott. Jag tycker att den smakar frisk mint med en touch av vanilj

– Eftersom att den inte innehåller peroxider så är den helt ofarlig, även för gravida

– Även barn rekommenderas att använda tandkrämen i USA. Rekommenderat är att barn upp till 6 år tar en ärtas storlek

Blekningen håller lika länge som en ”vanlig blekning” hos tandläkaren,
så därför ska man alltid vara försiktig med att exempelvis dricka för mycket kaffe, rödvin och äta/dricka annat som missfärgar tänderna. Men om man fortsätter att använda tandkrämen kontinuerligt så kommer tänderna att förbli vita och rena.


Är du sugen på att köpa den här så kan du klicka på denna länken
TANDKRÄMEN eller skicka ett meddelande till mig så fixar jag en åt dig!!
Min kund säljer nämligen dessa via detta företaget och du kan enkelt swisha henne istället för andra krångliga betalningar.

Här är två grymma före och efter på hur det faktiskt blir! Jag är helt förälskad!! Kommer aldrig kunna leva utan denna tandkräm.

  • Amanda tipsar
  • Nära Vasastaden, Linköping

Gillar

Kommentarer

you look amazing today