VÄRSTA NATTEN I MITT LIV!!!

Jag har inte mått på top de senaste dagarna.. jag har typ inte kunnat äta något utan bara pillat i magen senaste 3-4 dagarna. Visste då inte vad de berodde på, men har lyckats dricka massvis iallafall toa vet jag inte heller om ja varit på på hur länge som helst.. men igår slog de till!
Jag tror att jag hade lite feber häromdagen för jag vaknade med världens svettningar och ACn på 17grader.. men igår iallafall gick vi och la oss skapligt och då började de. Jag låg med byxor och tjocktröja under två täcken.. frös ihjäl men var ändå varm på kroppen.. kände att jag började få svårt att andas.. sen somnade jag till en stund och jävlar!! Nu kunde jag varken andas eller typ leva. Min kropp var säkert uppe i en bit över 40grader lätt. Jag skämtar inte!! JAG BRANN!!!!

Jag trodde allvarligt jag skulle svimma och dö ett tag, aldrig mått så dåligt innan förutom när jag blev inlagd på sjukhus med min sjukdom tillsammans med blodförgiftning..

Försökte väcka Felix ett X antal gånger men människan sov som en stock så skrev direkt ett meddelande till mamma som satt klistrad vid telefonen i säkert två timmar i hopp om att ja skulle bli bättre!! Jag är verkligen ingen feber människa och jag känner min kropp så otroligt bra så jag märker direkt när jag blir dålig på riktigt, vilket jag var nu för till och med ögonen brann och ja kunde knappt gå eller ta i något för mina fotsulor och handflator var som en majbrasa!! Andningen funkade knappt och i detta läget om man varit hemma så hade man bara velat gå ut och andas frisk luft men när luftfuktigheten är 100% här så funkar inte de så jag hade sån panik!!! Fick varken luft och min kropp var som eld!!!! Försökte dricka vatten, ta panodil, sänka ACn och tillslut ta en iskall dusch.. efter de började de lugna sig men ja låg med en iskall handduk som ja haft i den iskalla kylen en stund på huvudet och lyckades somna med mamma bredvid mig i telefonen. Det mest betryggande jag varit med om!! Så glad att hon svarade, dock hade jag ringt tills hon svarade annars!!!💗

• I VILKET FALL •

Imorse ( 1,5h senare ) vaknade jag av att Felix gick ut för att käka frukost och jag var fortfarande supervarm men långt ifrån brinnande.. hade ju sovit i iskallt vatten typ eftersom ja ej kramade ur håret och blötte hela handduken i iskallt vatten innan ja la mig i sängen.. tog telefonen och ringde direkt min sjuksköterska på Magtarm.. förklarade allt som hänt och hon ställde lite frågor, om ja va uttorkad osv ifall ja skulle behöva komma in på lördag när vi kommer hem. Men sa att på den fronten va de lugnt.. men vad vi kom fram till eller hon snarare var att...

Då jag får Remicade och andra mediciner som tar bort mitt immunförsvar helt och min kropp då ställer in sig på en viss temperatur så när jag kom ner till Cypern så ville den ändra på sig. Här nere är det typ 40grader och 100% luftfuktighet, så tjock luft vilket det inte är hemma. I vilket fall så var Felix supervarm och vi hade mellan 17-20 på ACn men ja klagade inte mer än att ja frös när ja vaknade.. sedan sa hon att min mage förmodligen reagerat på annorlunda mat också och det är därför jag ej kunnat äta ordentligt i kombination med värme vilket är super vanligt vid ulcerös kolit och det var de första mamma sa till Felix när vi åkte "se till att hon äter, hon äter alltid dåligt i värmen" men mat har jag inte fått i mig typ alls, men som jag är, spär på ett leende ändå och försöker må bra!! Men det hela med inatt var enligt min sjuksyrra att i kombination med att inte äta och att kroppen behövde ställa om sig från värmen utomhus till att gå in i en då "svinkall" lägenhet gjorde att min kropp och de lilla immunförsvar jag har gick till attack för att skydda min kropp och gav mig skyhög feber för att värma upp min kropp.......

Men det går nog inte helt ordentligt att beskriva hur ja mådde inatt, grät för det gjorde så ont, kändes som om jag brände mig på en plattång precis över hela kroppen så fort jag rörde mig..

Men nu mår jag lite bättre och jag är glad att det hände idag och att vi åker hem ikväll för jag har haft en super trevlig vecka annars!! Men idag är jag inte i solen... youtube, bartendern med iskallt vatten och skugga är min bästa vän!

JAG HATAR MIN SJUKDOM JUST NU. DETTA HADE ALDRIG HÄNT OM JAG INTE HADE DEN..

Så nu tycker jag alla ska gå in på
http://magtarmfonden.se
Klicka HÄR

Och skänk en slant så vi som har denna hemska sjukdom kan få ett bättre liv.

Gillar

Kommentarer

you look amazing today