Varför har jag sån otur!? Inlagd x2

Hej kära ni.

Det är så sjukt många som skriver och undrar vad som händer och hur jag mår. Jag försöker verkligen svara alla men tänker att det är bäst att skriva här... jag har lyckats bli sjuk igen.
Eller ja sjuk och sjuk.. men som ni vet blev jag utskriven för typ 1,5 v sen från mag-tarm för att jag hade det såkallade CMV ( cytomegaloviruset ). Fick komma hem och har mått bra, tagit prover och så. Men så pratade jag med min läkare och sa att jag tyckte jag fått lite sömnen syn, då hade de gått en vecka sedan utskrivningen. Hon sa direkt att hon skulle skicka en remiss till ögon.

Så igår hade jag tid 13.30 hos ögon. Var där i 3 h och gjorde nog 10 undersökningar, där de hittade att jag hade en svullnad på något i ögat. Denna svullnaden kan orsakas av olika saker men då jag är väldigt ung och att det kommit så fort så fick jag remiss till akuten - neurologen. Där gjordes en lätt röntgen av huvudet, de såg inget konstigt och de gjorde nog 50 olika tester och prover. På akuten låg jag till 23.15 sen traskade jag och pappa upp till avdelningen.. för nu VAR JAG INLAGD IGEN..

Fyf*n säger jag bara, ännu en natt på sjukhuset men nu på neurologi/stroke avdelningen..
idag gjordes massa blodprover men även en MR röntgen av hjärnan.. fick permission och ligger nu hemma i sängen!! Imorgon ska jag tillbaka vid 08 för att förbereda för ev ryggmärgsprov. Sedan får vi se vad MR säger och hur vi ska fortsätta.

Hoppas det är en eftersläng av viruset eller den starka medicinen jag fick mot de/

Men mer otur än mig kan man nog inte ha!

Gillar

Kommentarer

AmandaDiamondsmith
AmandaDiamondsmith,
hoppas det blir bättre snart.
nouw.com/amandadiamondsmith
you look amazing today