Syster 20 år || with urban deli hotell

Systrar växer upp med dig. De hjälper varandra. En syster är en vän, som kommer att vara där för evigt. Hon kan göra dig ledsen, galen och glad.
Men hon kommer alltid vara det bästa och närmsta du har.

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.
Som lilla… eller stora…
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.
Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.
Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.

Igår överraskade jag min sessa med en hotellnatt i Stockholm. Jag slutade tidigt ock sprang hem runt 16, bad henne packa på 30 min och sen var vi på tåget. Haha vi lyckade med tunnelbana till Hötorget för de snöade... fick ett super mysigt rum här på with urban deli !! Helt klart ett hotell jag verkligen rekommenderar att boka på.

Hade fixat lite födelsedagskort och fika som stod på rummet men vi gav oss ut för lite matjakt direkt. Ska jag vara helt ärlig så tror jag vi var ute i 45min-1h och letade efter ett matställe men vi beslutade oss tillslut för en sallad på rummet och att käka något gott idag istället. Hahaha !!

Dusch och smink klart

Mot frukosten som var FAAAANTASTISK! Herregud och vi var så glada för de hade superbra glutenfria och veganska alternativ.
”RECOMMEND RECOMMEND”

Nu ska vi mysa en sväng på hotellrummet. Vi ligger och lyssnar på Akilles rättegång just nu men snart ska vi fixa de sista, checka ut och se vart dagen tar oss!

  • kärlek
  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

you look amazing today