Spoil your Queen V!

(I sammarbete med deodoc.se)


"Låt oss vara ärliga – armhålan är faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i underlivet. Därför är det inte konstigt att intimområdet kan svettas och ge upphov till oönskad lukt, utan att en vaginal sjukdom eller dålig hygien är anledningen.
Oönskad doft/svettlukt gör många personer obekväma, oavsett om doften kommer från armhålan, fötterna eller underlivet. Det är därför konceptet deodoranter finns. Men om det är exakt samma svettmekanism under armhålan som i intimområdet, borde det då inte finnas en intimdeodorant?"

Detta är vad man läser när man kommer in på Deodocs hemsida. Och jooo helt klart borde det finnas intimdeo!? Jag har aldrig haft speciellt mycket problem men det är alltid kul att testa. För det första är lukterna helt fantastiska!
Honolulu Breeze
Stockholm Summer
Paris to Persia

Detta är en extremt lyxig och skonsam serie för Queen V. Absolut det bästa jag använt.. som ni ser så är förpackningarna öppna vilket är för att jag ville testa detta en vecka innan jag riktigt kunde säga ärligt vad jag tyckte!! Men jag kan faktiskt helt och hållet rekommendera dessa produkter. Min V både luktar fantastiskt och bikinilinjen är utan tvekan bäst i test!
Med trestegs produkterna för rakning så får man verkligen inte några röda prickar eller irriterad hud.. har även testat att raka benen två gånger med dessa produkter och WOW!!!
Dessa finns även för er killar! Så beställ hem!!

Ni hittar deras sida HÄR

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
you look amazing today