SKA JAG BÖRJA VLOGGA!?

Godmorgon Sweethearts!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera här men så får det vara ett tag. Mitt liv är inte så intressant för tillfället, mycket soffhäng dessvärre. Jag är fortfarande extremt trött och har ej fått börja med mina magmediciner vilket gör att magen är som en torktumlare. Ni kan ju bara tänka er den känslan, så vid alla tillfällen jag får så ligger jag gärna i soffan och tar det lugnt. Skriver inte detta för att gnälla men har fått så extremt mycket kommentarer om att jag ska blogga mer och jag försöker, tar kort men orkar aldrig sätta mig vid datorn. Min huvudvärk pga ögonen gör ju det till ett större problem med men det ska jag äntligen kolla upp imorgon igen!!

Men i vilket fall, nu nog om mitt mående. Sängen och rensa den där garderoben blir mina projekt idag!
Jag jobbade första hela dagen igår på salongen sedan 30 juni, herregud alltså 9 veckor! Jag kan ju säga att man märker vad de tär på kroppen när man varit iväg ett tag. Jag hade i varje fall en hel drös av härliga kunder och bebisar som jag saknat så! Bland annat min underbara barndomsvän som satte om sina Hairtalks. Hon har också en youtubekanal där hon filmade lite av besöket, kika mer än gärna. Lägger in videon nedan.

Men jag behöver hjälp i denna frågan!! SKA JAG BÖRJA VLOGGA!?

Det är så många av er som påpekar att ni vill att jag ska göra de. Så hjälp mig nu bestämma!!

Runt 16 tiden kom även mina två absoluta favoriter i hela denna vida värld. Min syssling och hennes son. Hon var den där som alltid tog hand om mig på släkt träffarna, trots att jag var 7år yngre. Sedan var det ett tag vi inte hade kontakt men nu är hon en av mina närmsta! Så mysigt att få gosa med Sebbe innan jag fick sätta händerna i Linas hår. Och JA, DET BLEV EN FÖRVANDLING!!

Glöm inte skriva nedan vad ni tycker ang att VLOGGA!

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Klart du ska vlogga snygging🖒😊 och tack igen för förvandling. Känner mig så hödtfräch🍁❤ love😘
Emelieruukel
Emelieruukel,
Amen jaaaa vlogga 👏🏼👌🏼
nouw.com/emelieruukel
louiseanderssons
you look amazing today