NYHET FRÅN HAIRTALK • COLORMELTS

HAIRTALK EXTENSIONS

Med fyra lager längder, sex sömlösa bandstilar och över 50 unika färger, erbjuder hairtalk hårförlängningar, skräddarsydda lösningar inklusive volym, längd och färgalternativ på under 60 minuter. Hairtalk är tillverkade med 100% Remy hår.
Hårförlängningarna är gjorda med ett fortfarande intakt fjällskikt med alla strån mot samma riktning, vilket skapar naturligt flytande hår. Förlängningens tejp är tillverkad av ett medicinskt klister som skapar en vattentäthet så att kunden kan simma, träna, duscha och använda bastun, helt utan att försämra håret.

Nyhet: COLORMELTS
Colormelt av hairtalk är en samling nyanser som smälter in i varandra. Colormelts inspirerades av handmålade tekniker men utformade på ett sätt som inte kräver kemiska tjänster eller behandlingar. Dessa förlängningar bidrar till att ge dina kunder djupare balayage, rik ombré eller omöjligt att uppnå silvertoner utan att någonsin lyfta eller skada sitt naturliga hår.

Colormelts tillgängliga i 12 trendiga och banbrytande färger i 25 cm och 40 cm längd.
Colormelts är 4cm breda och kommer i pack om 10st, då 1 paket är som 2 paket för vanliga hairtalks.
På denna tjej har jag satt 1 paket för att då en förtjockning på håret.Colormelts från #hairtalkextensions

.

Colormelts kommer att förtrolla ditt hår - prova det!

Gillar

Kommentarer

thesss
thesss,
Åh!! va bra!! 👏🏻 Heja Hairtalk!
nouw.com/thesss
Tilla
Tilla,
Men Gud vad bra! Vart håller du din salong ? Och vad tar du 😊?
nouw.com/tilla
Amandapripp
Amandapripp,
Hej!! Den ligger i Linköping.. priset varierar men här har du en länk där jag tidigare skrivit ca priser.. http://nouw.com/amandapripp/ang-mina-hairtalk-priser-29450521
nouw.com/amandapripp
you look amazing today