Nya presentaskar och Kattis är på besök!

Flera timmars jobb, julskyltning samt två datorer och tre ipads installerade på salongen senare så ligger jag äntligen hemma i min säng.. så känns det idag.

Galen helg, började med fredagen då jag chefen och Therese drog en spontanare till blackfriday på media market. Inhandlades så mycket saker varav de ovanstående tekniska prylarna till salongen, haha!! Som jag nu har fixat. Samtidigt som jag under fredag, lördag och nu måndag har julpyntat hela salongen. Tycker ändå det blev bra! Gamla saker med med mer kreativitet denna gång!

Fick en kommentar av Petra häromdagen när jag satt på golvet och fixade en ljusslinga: ” men Gud så söt du är när du sitter där och pysslar, det ser ut som du pysslar hemma i ditt vardagsrum”
Hahaha hur söt? Kändes så faktiskt. Jag ÄLSKAR ju att pyssla och fixa iordning. Men nu ska jag inte dra ut på detta inlägget mer, imorgon ska jag pynta hemma!! Så då kommer mer bilder.

Glömde ju skriva att jag hade en liten mysig fika dejt/möte med min underbara kollega idag med från Hairtalk. Hon kikade förbi runt 14 tiden och stannade en bra stund. Så mysigt. Nästa vecka hinner vi förhoppningsvis med en lunch också !!

Dessa är de nya SUPERFINA present askarna som man kan ge bort ifall man köper presentkort hos oss på Hairtalk hår. Jag är helt förälskad och ville ha dom som inredning hemma, köpte 5 extra hem. Men så söta kollegor man har, kolla nedan så söt lapp de skrev!

  • Nära Vasastaden, Linköping

Gillar

Kommentarer

you look amazing today