MINI SPA WEEKEND | HELGENS PLANER

Hejj mina fina gullisar.
Hur mår ni idag?


Fredag, ja vad säger man? HALLELULIA skulle jag vilja säga för nu väntar en ledig helg med massa äventyr!! Tänkte dela med mig av helgens planer.

Fredag - ja alltså idag, träningspass (booooty action) efter jobbet. Klar runt 17 ungefär sen sprang jag förbi new yorker och inhandlade typ världens snyggaste baddräkt (till söndag).

Vad tycker ni??

Lördag: spenderas mellan 7-12 i tvättstugan sen ska jag ta en snabbis på gymmet. Tror jag kör något armpass nu när jag är ledig ett tag och slipper stå och föna hår med träningsvärk, haha!! På kvällen ska jag vara med familjen, kolla mello och lyxa hos dom!! Så mysigt!!! Sedan måste jag nog hem för jag tror inte jag kan sova där pga söndagen..

Söndag: äntligen!! Jag ska få spendera två dagar på ett spa med typ världens bästa person. Om ni läst mina tidigare inlägg så vet ni att jag jobbar tillsammans med Lisa på Hairtalk och jag var uppe hos henne och fixade håret för typ två veckor sen. Ja, precis som ni förstår så ska jag och Lisa åka på spa!! Haha, för det är så vi ser på de. En lyxig ”get away mini weekend”. Egentligen ska vi på the crafts, ett inspirations event/massa föreläsningar eller vad det nu är tillsammans med Hairtalk.

Men vi ska ej jobba utan fick åka dit gratis (vi betalar hotell själva, så ej sponsrat) tydligen viktigt att skriva sånt, hihi... i vilket fall så ska vi njuta på söndagen, gå på invigningen sen käka något gott och eventuellt inta spa avdelningen.
Tror inte ni förstår hur glad jag är att göra detta med henne. Och att ha funnit henne som vän, hon inspirerar mig varje dag och vi är såååå lika. Hahaha!! I allt vi tycker och tänker.

Måndag:
spenderas på hotellet med föreläsningar med start av vår egna chef Tess Nivas! Så kul.
Sen får ni veta mer under helgen.

Hotellet vi kommer bo på och gå på eventet.

Gillar

Kommentarer

Wilmaaxelssoon
Wilmaaxelssoon,
Mysigt helg! Följ mig gärna- följer självklart tillbaka<3
nouw.com/wilmaaxelssoon
you look amazing today