Inlagd dag 12

LIFE UPDATE
Nu börjar det bli riktigt jävla tråkigt här... börjar bli less på att vara sjuk och less på att ha ont, less på detta rummet och allt som hör hit.

Men är trots allt så glad att mina föräldrar orkar vara här så fort de inte jobbar, höra mig gråta och säga att jag har ont hela nätterna. Vakna, sätta sig upp och badda min panna. Ni är guldvärda!!

Och även alla mina sjuksystrar, ni gör ett sånt fantastiskt jobb!! Vet att några faktiskt läser detta och även kommer kasta er in i min journal så fort ni är tillbaka från semestern för att kolla hur de gick. Ni bryr er så mycket och är så fantastiska!
Under samt sjuksköterskorna på Magtarm avdelning 18 borde få pris för bästa sjuksyrror ever!

Men tillbaka till mig. Febern har varit skapligt låg i två dagar nu så jag hoppas det håller i sig. Men huvudvärken är kvar och andra krämpor har kommit. Ont i alla leder. Ont när jag ska ta upp ett ynka vattenglas för att dricka. Ont när jag ska försöka sätta mig upp eller lägga mig ner. Känner mig som en 89 årig man med käpp.

Men det går väl framåt. Idag har jag en dålig dag i mig själv. Känner att jag bara vill gråta hela tiden, jag vill hem, jag vill inte ha en slang i halsen, jag vill inte skaka i händerna hela tiden, jag vill kunna orka gå 10 M till toan utan att bli så andfådd som om jag sprungit 1 mil.. men vi blickar framåt.


JAG SKA FAN VARA HEMMA TILL HELGEN OCH SNART KOMMER MIN SYSTER HIT SOM JAG INTE TRÄFFAT PÅ FLERA DAGAR!!

Gillar

Kommentarer

Emmawilner
Emmawilner,
Krya på dig 😉
nouw.com/emmawilner
moawestoo
moawestoo,
<3 Du är en kämpe amanda!
nouw.com/moawestoo
Frugratis
Frugratis,
Kämpa på!!!
nouw.com/frugratis
you look amazing today