Hairtalk academi, dejt & massa nyheter

Godmorgon alla fina!

Vilken dag igår säger jag bara.. började med att klockan ringde 04.30 och då ska jag påpeka att jag såklart inte kunde somna på kvällen, utan somnade 02 typ. Upp, tvätta håret och locka de. Sminka mig och packa väskan för att sen dra till Sthlm. Tåget stod redan på perongen när jag kom, så det blev stressigt..
lyckades iallafall. Men tåget blev försenat och jag som vanligt fick ju nojjan för detta menades att ja skulle bli några minuter sen till jobbet. Men de var informerade om de och det verkade som att alla var mer sena än mig ändå pga snö kaoset i Sthlms haha!! En super härlig dag med genomgångar av nyheter, julkampanj. Lite mer ”lära känna varandra” samt back to basic. Super rolig dag som avslutades runt 20. Sedan tog jag och Kattis följe in mot stan för att sedan skiljas åt och gå på var sin dejt. Super trevlig kväll. Verkligen!!

Landade hemma vid 01.45 och då stod sötaste mormor och morfar och väntade med bilen. Skjutsade hem mig så jag slapp släpa all min packning samt gå i mörkret själv. Helt enkelt en super bra men otroligt lång tisdag.

  • work
  • Nära Vasastaden, Linköping

Gillar

Kommentarer

you look amazing today