GRAVID LYCKA..!? Ideal och bristningar!!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över hur jag ser ut och känner mig just nu.. här ligger ja nu med något som liknar en gravidmage!! Den senaste veckan har varit sjukt tuff med en förkylning / pollen, va de nu är, som verkar hålla i sig och aldrig släpper. Och som jag fått strikta order av läkare att inte jobba med.. men jag är frisör och jag måste jobba.

Men idag slog det tillbaka på magen. Näsan är väl lite bättre idag men när jag vaknade så var min mage enorm och jag kan knappt ligga på sidan för det gör så ont för den är så svullen, men så är livet med ulcerös kolit. Alla mina dagar är inte glammiga även om jag önskar det. Ibland slår sjukdomen till på andra sätt , idag genom att svullna upp och säga

"AMANDA NU STANNAR DU HEMMA"
Så idag är jag hemma och kommer väl förmodligen inte kunna trycka i mig eller få plats med mat i min mage. Så idag är sängen och Nespressos islatte min bästa vän.

När vi ändå är inne på mage osv, samt bilden ovan. Som många ser så har jag enorma bristningar. Men ska jag vara ärlig så har jag inte ens tänkt på dom sedan förra sommaren då dom helt plötsligt vid solning blev super mörka! Haha, såg dom enbart på bilden nu. Men i vilket fall, vad jag ville skriva var att jag blir så förskräckligt ledsen och trött på alla ideal, att man inte ska ha bristningar. Att det är ett fult täcken / märke på kroppen.. jag hör extremt många, när man är i omklädningsrum osv som pratar och är ledsna över att dom har stretchmarks på rumpan eller tuttarna. Jag tänker såhär, vafan var glada ist att ni har dom. De visar ju på att du växer och får då större rumpa eller tuttar. Klaga inte om det inte är något som "förstör " för dig.
För jag har ALDRIG fått en enda kommentar av varken tjej eller kille om mina bristningar. För
INGEN BRYR SIG OM DU HAR BRISTNINGAR, du är fin som du är ändå.

Jag fick mina av en fel medicinering samt att jag får nya hela tiden pga att min medicin tar bort mitt immunförsvar som då gör att kroppen tar upp olika saker varje dag, som då gör att jag ena veckan kanske går upp 5kg och andra ner 10kg. Därför pendlar jag extremt mycket i vikt och detta påverkar såklart min hud som stretchas ut.

Så tjejer/killar där ute. Lite bristningar här och där, vad gör det om 100år? Den korta stunden ni tänker på dom bristningarna, lägg den tiden att tänka på något som gör dig glad, något du verkligen tycker om med dig själv istället. Så försvinner snart tankarna om dom!

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag har bristningar på hela kroppen & kunde inte bry mig mindre. Och som du säger ingen annan bryr sig heller.
nouw.com/louiseanderssons
Amandapripp
Amandapripp,
you look amazing today