GRATTIS TILL STUDENTEN - MY PERSON

Det finns nog ingen människa i hela världen som är mer värd att ta studenten än min syster idag!
Jag är så ofantligt stolt över dig!
Jobbiga år med slit men du har fan tagit dig igenom allt ändå, du är GRYM!

När du föddes var jag nog den mest lyckliga stora systern i världen, att få en lillasyster var allt jag någonsin önskat mig och det bästa jag någonsin önskat mig! Jag har aldrig behövt någon mer önskning.
Vi har gått igenom mycket ihop, gråt, bråk, ja och ibland så slogs vi till och med haha!! Jag har fått arga kommentarer som "du är inte min mamma!" Men jag vet, att du vet att jag bara är en extremt överbeskyddande storasyster som skulle döda för sin skull! Men dagarna har gått och du blev äldre, du skötte dig själv och ville absolut inte umgås med pinsamma syrran där ett tag. Men nu är du min närmsta vän. Tre år, ja det är vad det är mellan oss. Det är fan det bästa, för du har alltid och kommer alltid vara min bästa vän.
Dig kan jag säga allt till utan att du dömmer.
Senaste åren har varit extremt svåra för oss båda, skola och jobb, sjukdom och sorg. Förlust av vår underbara farfar!! Men utan dina kramar och dina sms så hade jag nog aldrig överlevt dessa år. DU ÄR MIN STÖTTE PELARE! Jag är så glad att jag är så nära dig min syster. Det är du som får mig att vilja vakna, vilja leva. För utan dig hade jag nog störtat och aldrig tagit mig upp igen.

DU ÄR HELT ENKELT SÅ JÄVLA FANTASTISK!
Det finns ingen som du! Du är rolig, extremt smart, omtänksam, vacker, äventyrslysten, personlig, positiv, kärleksfull, jordnära, hårdhudad, sällsynt, suverän, ärlig, cool, enormt fokuserad på ditt mål, förlåtande, förstående, hjälpsam, lyssnande, kunnig, övertygande brud och framför allt LÄKANDE, så fort jag tänker på dig så läks alla mina sår.

Som dom säger på grey's "YOU ARE MY PERSON"

Alltid vid min sida, världens absolut bästa
SYSTER.


Tänk att det är tre år mellan dessa bilder. Helt sjukt men ändå så underbart.

Gillar

Kommentarer

you look amazing today