Fan, det gick inte vägen!!

Ringde mormor och morfar direkt när jag vaknade i morse, efter att solens strålar titta in och väckt mig. Frågade om dom ville komma på tredje adventsmys och kolla på bronsmatchen i handbolls VM.
Självklart sa de ja.

Kan ni tänka er vad jag gjorde sen? Haha, en mysig julfilm, en liten kärlekshistoria. Sprang sedan och inhandlade lite adventsmys, som ni kan se. Bakade ju också lite knäck igår som jag skickade med mormor hem, hon ÄLSKAR det lika mycket som jag så varför inte dela med mig av kärleken haha! Sjukt dålig match måste jag också skriva, riktigt besviken är jag. Dom spelade fruktansvärt dåligt i första halvlek, trötta och orkeslösa med ingen vilja. Visserligen tog dom igen i början av andra halvlek men nej.... dom förlorade verkligen i första halvlek, hur bra de än spelade i andra.. och vilken flopp för Norge sen med. Ingen bra handbollsdag med andra ord!

Vi åt iallafall en super god fika, jag hade lite hemma och mormor och morfar hade köpt med sig lite! Alltid lika mysigt att ha dom här.

Och tro det eller ej. Men dom gick sedan direkt hem och gjorde en hel julskinka till mig som snart kommer hit. Alltså är som världsbäst eller vad?!

Jag tog faktiskt också tag i att göra mina naglar. Så imorn, om jag hinner, annars tisdag så får ni bilder på dom. Jag dör, de är så fina. Fick verkligen till dom denna gång!!! Kär på nytt.

  • jultider
  • Nära Vasastaden, Linköping

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Låter som en supermysig dag ändå, man får passa på att julfika nu när december snart är över!! 😊
nouw.com/lindawallin
Amandapripp
Amandapripp,
Ja men Ellerhur!? Hoppas du med haft en bra dag. Kram
nouw.com/amandapripp
you look amazing today