DU MÅSTE GÖRA DET TILL EN LIVSSTIL


Hur jag får min livstil att gå ihop på ett super enkelt sätt..

BEAUTYBOOZT

MUNSPRAY FÖR HÅR,NAGLAR OCH HUD

How amazing?

Jag tänkte tipsa er om mitt senaste samarbete med beautyboozt.
Som ni vet jobbar ju jag som frisör och gör verkligen allt för att ta hand om mitt lilla hår. Har sex paket löshår i och det blir då därför svårt att komma åt allt mitt egna hår med den vård som just de behöver.

Sedan är ju jag en person som konstant stressar, får absolut aldrig i mig dom vitaminer jag behöver och speciellt inte c-vitamin.. trots att jag är frisör så hinner jag inte med all yttre vård varje dag.

Men jag har verkligen hittat lösningen!!

På grund av detta valde jag därför att testa Beautyboozt för att stärka mig själv inifrån.

Har ni haft med mig dessa produkter i väskan varje dag i konstant en vecka.. Och jag har aldrig provat något bättre.

Nu till vad detta är för en speciell produkt..

Skippa dom där jobbiga tabletterna man ska ta morgon och kväll för bättre hår o naglar..

Denna munspray innehåller bland annat c-vitaminer och MSM, ett organiskt svavel, svavel är nödvändigt för produktionen av proteinerna kollagen och keratin. Det skapar en bra elasticitet, vitalitet och styrka hos hud, hår och naglar, men det stärker även brosk, leder, hjärta, hjärna, bindväv och skelett. Vilket är hur bra, för som ni läste i DETTA inlägg så hjälper ju detta mot mycket av mina biverkningar. Svavel har länge använts mot olika hudbesvär såsom eksem, psoriasis och acne men även i diverse hårvårdsprodukter. MSM har många fantastiska egenskaper.

Den är tillverkad i Sverige och man tar den efter rekommenderad dos vilket är 4-5 sprut 3 gånger dagligen. Det kommer 4 flaskor i paketet och dessa flaskor kommer räcka i ca 2-3 månader.

Vill ni läsa mer eller köpa dessa fantastiska godsaker så gör ni de

--> HÄR <--

Gillar

Kommentarer

you look amazing today