DAGS FÖR BRUD & BAL

Välj din brud & balfrisyr efter din klänning för att få bästa balansen.

Nu är våren här och balerna och studenten närmar sig med stormsteg. Vi vet att vad som är prio för dig som student är nu att hitta den perfekta bal och studentklänningen men även att hitta inspirationsbilderna till din drömmiga balfrisyr.

passande frisyr hittar ni strax under texten.

.Urringad rygg

Har du köpt en klänning med urringad rygg så ger vi dig tipset att välja en låg uppsättning eller en halvuppsättning. Detta mycket för att framhäva din fina urringning på bästa sätt samt att med en hög uppsättning kan det kännas för ”naket”.

Asymmetrisk urringning / klänning

Har du valt en klänning som på något sätt är asymmetrisk så tycker vi helt klart att du ska satsa på en frisyr som även den är asymmetrisk. En knut på ena sidan eller kanske en större fläta som slingrar sig längs en av dina sidor.

Tubklänning

Har du valt en klassisk smal tubklänning, kanske en mermaid formad så är vårt främsta tips en hög uppsättning. Vi vill även ge dig tipset att våga satsa, våga göra det lilla extra här. Kanske ett större smycke eller eventuellt bara en större frisyr. Gå på stort!

Enkel vs glittrig / smyckad klänning

Har du valt en enkel, enfärgad klänning så ska du helt klart smycka ditt hår lite extra. Köp små pärlor, blommor, diamanter eller varför inte några glittriga smycken och sätt i din uppsättning!

Har du däremot valt är riktig prinsessklänning med massa glitter, paljetter och diamanter så råder vi dig till att välja en uppsättning utan extra detaljer.

Detta handlar om att ge fokus på vardera del, så de ej tar ut varandra.

Hoppas ni gillade mina tips! glöm inte att hashtagga mig på instagram eller här med #amandapripp i era balbilder. Så jag ser om ni drog nytta av några tips. Passar på att lägga in några bilder från min balfrisyr också.

Gillar

Kommentarer

you look amazing today