Coola & stilrena smycken || 15%

Detta är ett sammarbete med Arm of Sweden


Jag gör inte mycket sammarbeten med med Arm of Swedens fantastiska smycken, hur kunde jag motstå!?

Det är ett supermodernt företag med en ung cool känsla för street-fashion detaljer. Företaget är baserat i Sverige och har enbart handgjorda av deras egna kreativa sidor.
Som ni ser så riktar sig företaget inte bara in sig på ett kön utan alla smycken passar alla. Jag har både tjej och kill och jag tycker de matchar så bra till alla mina olika outfits!

Helt klart ett bra köp till alla hjärtans dag!!!

Jag tycker verkligen de guldiga detaljerna gör dem lyxiga och exklusiva!

Inte nog med att armbanden är så snygga utan kvalitén är grym. Har haft på mig mina nu i snart en vecka för att testköra både på jobb och gym. Outstanding.

Jag har redan fått massssvis med kommentarer och frågor om vart dessa kan köpas. Om dom är superdyra för de ser så exklusiva ut. Och nej de är inte alls dyra men inte heller billiga. Man köper kvalitén här!! De billigaste ligger på ca 199kr och de dyraste dubbelarmbanden 799kr.

Men något jag VERKLIGEN LA MÄRKE TILL var att man inte bara får kvalité, lyx, coola och snygga armband utan också otroligt stilren och fin förpackning!! Kolla nedan!

Nu snackar vi lyx!

Jag jobbar ju som frisör och tycker alltid att det är mycket lyxigare att få en snygg och lyxig förpackning till mina produkter. Även här känns det inte jobbigt att betala lite extra om man får denna lyxiga förvaring till.

——————————————————————

Ni kan köpa produkterna till 15% om ni uppger
i kassan


https://armofsweden.com

Instagram: armofswedenofficial
Facebook: armofsweden

Gillar

Kommentarer

you look amazing today