Blombud till salongen. 🙈

Hihi ja nu Àr ni bra nyfikna va.
LÀs hela texten sÄ fÄr ni veta mer.

Hej kÀra ni, nu tittar jag in allt mer ofta kÀnner jag. Jag börjar komma pÄ banan igen. Lite kvar att arbeta med som trÀning och lite i vardagslivet men magen Àr i schack iallafall. Som jag sagt tidigare, det Àr sÄ skönt att vara tillbaka pÄ jobbet.
SÄ nog snackat om mina trÄkiga sjukdomar.

Nu Àntligen har vi fÄtt vÄrt golv bytt pÄ salongen och det Àr sÄÄÄ fint!! Jag tycker verkligen ni borde kika in i salongen om ni har vÀgarna förbi. Riktigt frÀscht Àr det, shampooneringen Àr under renovering ocksÄ. HALLELULIA, det Àr som att komma till ett nytt jobb och det piggar upp i det (igÄr) trÄkiga höstvÀdret.

Före och efter pÄ en tjej jag gjorde ljusare idag. Jag fick fria hÀnder bara det sÄg naturligt ut. Testade Àven en nu fÀrg/nyansering frÄn Loreal. I Loved it !

Idag var det ju helt fantastiskt vÀder.

Jag gick till jobbet i klÀnning! Jag kÀnner faktiskt att jag vill hÄlla kvar sommaren lite till, om det gÄr. Jag som fick vÀrldens sÀmsta semester. Men jag tÀnker faktiskt att jag ska ta en resa snart igen.
Nytt golv, frÀsch outfit , snyggt hÄr, solsken och sluta kl 15. Vad mer kan man begÀra en fredag!?

Och till min stora förtjusning sÄ trillar ett blombud in!! Eller snarare chefen har varit och köpt blommor till oss anstÀllda. Hur glad blir man inte dÄ!!?!? Tack snÀlla Johan för blommorna.

Gillar

Kommentarer

Juliasager
Juliasager,
Åh wow vilka fina blommor!
nouw.com/juliasager
Tilde
,
Hur mÄnga paket hairtalk har du? 5 eller 6? Kan du visa hur högt dina översta fÀsten sitter och hur lÄgt dina nedersta?
Amandapripp
Amandapripp,
Hej! Menar du pÄ mitt hÄr sÄ har jag bara 4,5 paket! Kan absolut göra det. Ska försöka ta lite bilder idag dÄ!
nouw.com/amandapripp
you look amazing today