barnvakt & bästismys

Alltså hur underbara barn!?

Vaknade faktiskt trots allt ganska sent idag. Jag smsade Emme runt 9 tiden och låg då fortfarande i sängen. Tog mig till henne och barnen runt 10 för att passa E medan Emme gick till BVC med lillkillen. Och Gud vad vi lekte.
Spelade lite spel, lekte med trolls och petshops, hann kolla lite Astrid Lindgren och billibompa med. Bästis bjöd på mysig lunch och bakade typ världens godaste semlemuffins. Dog, livsfarligt. Inte så att jag förbjudit mig att äta godsaker men har valt att undvika socker. Men alltså detta gick inte att gå miste om. Såååå goda, skulle kunna äta typ 10. Hahaha!!

Sedan tog vi oss in en snabbis till stan och sedan skjutsade bästa mig till mormor o morfar. Så här hänger jag nu och ska käka lite middag. Super mysig dag.

Jag har tur som har henne som bästis!! Alla borde ha en Emme i sitt liv.

  • kärlek
  • Nära Linköping

Gillar

Kommentarer

Maja
,

Hej Amanda! Jag har läst runt på nätet om Hairtalk och det verkar som ett väldigt bra löshår. Som jag har förstått så kan man välja mellan full förlängning, förtjockning och singelpaket. Till vilket hår avvänder man singelpaket? Vad är skillnaden mellan 2 paket och singelpaket?

you look amazing today