Amanda 2.0

Morning my loves.
I hope u have a great day.

Äntligen får jag på mig mina vanliga kläder igen. Efter mycket sjukhus besök och flängande i vikt så får jag faktiskt på mig mina vanliga byxor och mina vanliga toppar igen. Det mesta passar! Haha lagom när jag rensat ut garderoben.

I vilket fall så startade morgonen, som vanligt för mig i stress. Jag bokade sent igår en massage hos min nu absolut favorit massör Petra. Vi gick igenom rygg och axlar. Vände sedan på mig och Petra ville kolla igenom bröstet. Jag såg bara hennes oroliga min och sen sa hon: det ska inte göra ont här.. // så blir ett besök nästa vecka med! Haha. Nu är jag så mjuk i kroppen!! Världens mest fantastiska känsla, och jag tycker verkligen man ska gå regelbundet på massage, riktig massage inte spamassage. För jag vet inte hur mycket fel denna kvinna hittade på mig. Men det är nog inte så konstigt med tanke på att jag legat i en sjuksäng 16 dagar.
Jag skriver nedan vart ni hittar henne och länk till online bokning.

Efter att då ha rusat till Petra och massagen så var det bara att rusa till sjukan. Jag hade tid nu 11.45 för min Remicade. Och jag tror inte ni förstår min lycka över detta.!!!! Jag har väntat såå mycket längre än vad jag skulle pga av viruset, tror det är 5v över tiden. Nu sitter jag här och får medicin, 5 sjuksköterskor har redan varit inne och undrat hur det är med mig och kramat om mig. Ni är fantastiska!! Jag får medicin på samma avdelning som jag var inlagd på nämligen.

Jag ska nog sitta här någon halvtimme till sedan kommer Tessan upp och vi ska käka någon lunch här på US. Sallad kanske!? Det är såå gott. Har även blivit besatt av gurka kan jag meddela. Haha! Kan inte sluta äta det, förut var de tomat. Nu är det gurka. Skämtosido. Sen ska vi iallafall på lite röntgen och läkarbesök, men denna gång inte för mig. Men det är ALLTID skönt att ha ett extra öra när man pratar med läkare.

Ikväll blir det födelsedags firande av min älskade kusin som fyller 18! Liten blir stor, kommer ihåg när ja första gången höll i dig. Kära nån!!
Men däremellan ska jag hinna med ett möte på jobbet. Så hektisk ledig dag. Men det är ju min vardag. Skönt att vara tillbaka!!!!

Känner mig redan som en ny människa, massagen har gjort susen, huvudvärken börjar släppa, medicinen börjar ta fart och magontet börjar minska. Börja träna igen och snart så är jag tillbaka helt.

AMANDA 2.0 here we come !

Gillar

Kommentarer

Petra,
Tusen tack för dina fina ord! Det var så kul att se dig igen och härligt att se dig må så bra trots allt. Kram
www.caiissa.se
you look amazing today