Postad i: Amanda Ponyheart

Hej alla spelare! Pga olika anledningar slutade jag på Sveriges Ridgymnasium och är sjukskriven fram till jul, så nu kan jag absolut blogga mera för er som faktiskt läser!

Hmm, mycket har hänt sen sist. 2 hästar är välkomnade hem till stallet, Stardust och Stormwind, men ni får träffa dom en annan gång ;)

Började kvällen med Moorlands Championat med Lionheart, mitt fuxfärgade Engelska Fullblod. Riktigt bra början, för vi kom 1:a! Det är ju iofs ett väldigt lätt championat och låg 1:a sedan start :P

Fick faktiskt köpa Starcoins för min mamma då jag inte har egna pengar och bor hemma (15 år är man ju egentligen sååå.. xP) så passade på under dubbelhelgen nu, så 2000 Starcoins rikare! Var ju urfattig efter Lippizan-köpet hahah..

Slänger in en bild på Lionheart och jag efter champet, så få ni ha en riktigt trevlig helg! Kram!

// Amanda Ponyheart

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Amanda Ponyheart

​Hallå där!
Alltså jag måste bara säga att detta var nog det bästa köpet någonsin! Min vackra frieser, älskar den! Han är level 15 redan men jag rider ofta runt på honom bara för att han är så vacker, lilla Dragonheart ^^  (Ursäkta den dåliga bilden, togs i lite hast då jag skulle iväg!) 

Funderade lite kring uppdateringarna som ska komma i framtiden. Hemstallet tillexempel, är det någon mer som är så sjukt taggad som jag på de nya hemstallen som kommer i slutet av året?! 

Och då till hästraser. Det kommer ju nya titt som tätt, vilka kan komma härnäst tro? Eller blir det fler uppdateringar av de som redan finns? Hm, vad tror ni? Själv hade jag väldigt gärna velat att Araberna uppdateras då jag älskar dom men tycker att de är ganska fula om jag får säga det själv. Har ju en arab i verkligheten så det var väl största anledningen till att jag bara var tvungen att ha en! 

Snart kommer jag att flytta. Well, inte helt, jag ska plugga i Varberg så jag kommer bo där i tre år medan jag går på gymnasiet, Sveriges Ridgymnasium till och med! :D Är så sjukt taggad, flyttar den 20:e, så kan hända att jag inte har lika mycket tid att spela eller blogga i början av hösten, men jag kommer inte överge er eller mina pixelhästar helt och hållet!

Hoppas ni haft en bra början av veckan, bara halva kvar! 

Puss & kram - And may the horse be with you -

// Amanda

Likes

Comments

Postad i: Alanis Monsterstone

​Ja, jag är fullt medveten om att jag inte har skrivit ett inlägg på länge. Men, jag har varit sjuk och jag har varit i stallet ganska mycket. Jaja, nu är jag tillbaka igen, och det är väl det viktigaste, eller? :D Jag kommer förmodligen skriva ett inlägg om mina hästar lite senare idag :)

Likes

Comments

Postad i: Alanis Monsterstone

Hej Allihopa!

Jag heter Alanis Monsterstone, och jag kommer att blogga här tillsammans med Amanda! Jag är på Server 1, Air Star. Jag har typ 8 (?) hästar och bor i Vingården. Jag är just nu klubblös. Och nej, jag söker inte klubb. Jag är 12 år och är en positiv och glad tjej. Jag tror detta kommer bli bra :D

Likes

Comments

​Idag stod levling av FIrefly på listan! Just nu ligger hon på level 9, på god väg till 10. Köpte henne för ett tag sen men då jag hade flera olevlade hästar i stallet fick hon vänta! När Firefly är klar så är det Miniqueen (Welshponny) som ska tränas. Sen då? Jo, då blir det nog en ny häst, eller så sparar jag mina SC lite ^^ Hade egentligen inte tänkt att köpa någon ponny, men eftersom dessa bara fanns ett litet tag så köpte jag henne bara för att ha x)
Trevlig kväll! 

// Amanda & Firefly

Likes

Comments

​Hej hopp! Nu har jag också startat min egen StarStable blogg!
Här kommer jag visa lite dagliga saker samt alla StarStable redigeringar!

Som en liten presentation; Jag heter Amanda och jag har spelar sedan 2013. Nedanför ser ni mig och min kära Dragonheart. Jag är i nuläget level 17 och Lifetime :)  Jag älskar att rita, rida, spela StarStable och SIms 3!

Vet inte riktigt vad mer man ska skriva, men du är välkommen tillbaka då det kommer fler inlägg snart! :)


Likes

Comments